Szingli horoszkóp – Mikor talál már végre rád a Nagy Ő?

Schuster Borka
Írta: ,
Szingli horoszkóp – Mikor talál már végre rád a Nagy Ő?

Miközben az igazit keressük, sokszor éppen saját magunk állunk a boldogságunk útjába. Ha még szingli vagy, horoszkópod elárulhatja, melyik rossz szokásod lehet az, amivel ideje felhagyni, hogy végre rád találjon a szerelem.

Szűz

A Szüzek életét rendszeretetük és precizitásuk tartja egyben, igazi maximalisták, ami rengeteg sikert hozhat például a karrierjükben, de megnehezítheti a dolgukat, amikor párválasztásról van szó.

Természetesen nem kell lentebb adni az elvárásaidat, de talán lehetsz egy kicsit rugalmasabb, nyitottabb, és ha elfogadod, hogy nem mindenki olyan pontos, mint te vagy, ellenben más értékekben talán gazdagabb lehet, akkor egy olyan kapcsolatra találhatsz, ami teljesebbé teszi az életedet.

Bak

A Bakok kedvessége és szolidsága sok mindenkit lenyűgöz, azonban nem ismerkednek egyszerűen, hiszen nehezen kezdenek új tevékenységekbe, leginkább a saját, megszokott kis körükben érzik jól magukat.

Ha viszont ebben a körben a jelentkezők és jelöltek elfogytak, nehezen találnak új ismeretségekre.

A te esetedben mindenképpen változást hozhat a szerelmi életedben, ha elkezdesz új dolgokat kipróbálni, új helyekre járni, egy kicsit kimozdulsz a komfortzónádból.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv