Szingli horoszkóp: elárulja, mikor talál rád az igazi

Kovács Andrea
Írta: ,
Szingli horoszkóp: elárulja, mikor talál rád az igazi

Miközben az igazit keressük, sokszor éppen saját magunk állunk a boldogságunk útjába. Ha még szingli vagy, horoszkópod elárulhatja, melyik rossz szokásod lehet az, amivel ideje felhagyni, hogy végre rád találjon a szerelem.

Bak

A Bakok kedvessége és szolidsága sok mindenkit lenyűgöz, azonban nem ismerkednek egyszerűen, hiszen nehezen kezdenek új tevékenységekbe, leginkább a saját, megszokott kis körükben érzik jól magukat.

Ha viszont ebben a körben a jelentkezők és jelöltek elfogytak, nehezen találnak új ismeretségekre.

A te esetedben mindenképpen változást hozhat a szerelmi életedben, ha elkezdesz új dolgokat kipróbálni, új helyekre járni, egy kicsit kimozdulsz a komfortzónádból.

Mérleg

A Mérlegek érdeklődését nem egyszerű fenntartani, ezért nagyon sokszor olyanokba szeretnek bele, akikről tudják, hogy nem lehet az övék – azt ugyanis, aki fülig beléjük esett, sok esetben unalmasnak tartják.

Ha felismered, hogy egy kölcsönös szereteten és megbecsülésen alapuló kapcsolat mennyivel több örömet tartogathat, mint az, ha folyton neked kell strapálni magadat, és egészséges szintre csökkented a rossz fiúk iránti vonzalomadat, akkor jó eséllyel a nagy ő is gyorsan betoppan az életedbe.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!