Így hatnak ránk a színek

Sütő Gyöngyi
Írta: ,
Így hatnak ránk a színek

A színek jelentősen befolyásolnak minket. Nemcsak az ember, az állatok számára is fontosak: jelzik, melyik növény ehető, melyik mérgező, vonzzák a rovarokat, hogy a virágport átvigyék más növényekre. Az, hogy milyen színeket és árnyalatokat választunk az öltözködéshez, otthonunk berendezéséhez, hogy milyen színű virágokat ültetünk, belső világunkat tükrözi vissza. Tudatos használatukkal harmóniát teremthetsz a lelkedben.

Egy vak angol gyógyszerész, Vicky Wall (1918‒1991) találta ki, aki látta az aurát. A módszer segít megoldani a reménytelen helyzeteket, elhagyni a rossz beidegződéseket, és a szellemi fejlődés útjára lépni. 
 
106 egyensúlyüveg tartozik hozzá. Mindegyik két különböző színű folyadékot tartalmaz: felül olajat, alul gyógynövénykivonatot. 
 
Az összerázott emulzió a bőrbe dörzsölve a véráramba jut, ahonnan a megfelelő szerveken keresztül kapcsolatba kerülhet a test energiaközpontjaival, a csakrákkal. 
Fehér
A fehér fény nagyon sok szín keveréke, melyek mindegyike sajátos energiát hordoz, és rendelkezik egy kiegészítő színnel. Meditáció közben fényt hívhatsz magadhoz.
 
Bármilyen színt elképzelhetsz. Beburkolózhatsz ebbe a színes fénybe, vagy különböző testrészeidhez küldheted, hogy gyógyítson. Hunyd be a szemedet, és nézd azt a színt, amit ott látsz, de fel is töltheted egy adott színnel. 
 
Öngyógyításkor az egyes színek az elméd és a tested adott területeire fejtik ki a legkedvezőbb hatást. Úgy tudhatod meg, hogy milyen színre van szükséged, ha a belső hangodra figyelsz, és követed, amit mond. 

Fókuszban

Egy bevált módszer, amivel nyugodtan aludhatsz a megfázás alatt

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

Egészség és életmód

Egy bevált módszer, amivel nyugodtan aludhatsz a megfázás alatt