5+1 szín, ami rengeteget elárul az egyéniségedről

Schuster Borka
Írta: ,
5+1 szín, ami rengeteget elárul az egyéniségedről

Ha előző cikkünkben nem találtad kedvenc árnyalatodat, nézd meg, hogy az alábbiak közül melyiket viseled legszívesebben, melyikkel veszed körbe magadat, vagy egyszerűen csak melyikről érzed úgy, hogy a leginkább szimbolizálja a személyiségedet. Tudd meg, hogy mit árul el rólad a kedvenc színed!

Narancssárga

A narancssárga a citromnál melegebb, a pirosnál visszafogottabb. Talán az egyik legbarátságosabb, legotthonosabb szín, ami biztonságos és törődést ígér.

Fontos számodra a család, az otthon, egy saját kis kuckó, ahol kényelmesen érezheted magadat és ahová visszahúzódhatsz, de ennek ellenére nem vagy egy otthon ülő típus.

Nyitott vagy a világra, minden érdekel, ami odakint történik. Legszívesebben bejárnád az egész világot, az összes egzotikus, ismeretlen zugával együtt.

Fűt a kalandvágy és a szenvedély, sok a kreatív energiád, amit le kell vezetned valahol, de emellett érzelmi stabilitásra is szükséged van.

Vigyázz, mert ezt a két végletet csak egy hasonló személyiségű társsal lehet összeegyeztetni, vele viszont minden hétköznapotok nagyon izgalmas lehet.

Fehér

A fehér letisztult, egyszerű, mégsem unalmas, hiszen ragyogó, és bármivel jól társítható. Nem vagy hivalkodó vagy tolakodó típus, de logikus észrevételeiddel, higgadt gondolkodásoddal és bölcs tanácsaiddal így is kivívod a körülötted lévők tiszteletét.

Mindenkiből a legjobb tulajdonságokat csalogatod elő, és a legfeszültebb élethelyzetekben is képes vagy megnyugtatni az embereket.

Ugyanakkor néha talán kissé félsz megmutatni a valódi egyéniségedet, nehezen engedsz fel idegen emberek között vagy új helyeken, és emiatt néha hűvösnek, kimértnek tarthatnak.

Ne próbálj simulékonyabb lenni, mint amilyen vagy, de bátran mutasd meg a valódi személyiségedet másoknak is, mert biztos lehetsz benne, hogy tetszeni fog nekik.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra