Melyik szimbólumot választod? Eláruljuk, mi vár rád a jövőben

Szirák Viki
Írta: ,
Melyik szimbólumot választod? Eláruljuk, mi vár rád a jövőben

Kép forrása: meowgag.com

Mindenki szeretné tudni, legalább nagy vonalakban mi vár rá a jövőben. Bár konkrét válaszokat valószínűleg sosem fogunk kapni, azért van néhány módszer, ami segíthet közelebb jutni ehhez. A fenti fotó is ezt a célt szolgálja: a képen nyolc különböző szimbólumot láthatsz, és mindegyik más jelentéssel bír. Nézd végig őket, majd csukd be a szemed, számolj el ötig, és idézd fel azt, amelyik a legjobban tetszett. A választásod elárulja, mire számíthatsz a jövődben!

Ha a masnit választottad

Amennyiben az első szimbólum tetszett a legjobban, az arra utal, hogy a közeljövőben egy barátoddal vagy családtagoddal össze fogtok veszni.

Valószínű, hogy a konfliktus a semmiből érkezik majd, és talán te sem számítasz arra, hogy azon a bizonyos témán fogtok összekapni.

A feladatod, hogy ne legyél túlságosan makacs, és ne nehezítsd meg a saját dolgodat. Amennyiben képes vagy nyugodtan, hideg fejjel beszélni vele, hamar megoldjátok a problémát.

Ha a mérleget választottad

A mérleg arra utal, hogy a közeljövőben plusz pénzre számíthatsz valahonnan.

Egy ideje már gondjaid vannak az anyagiakkal, de egy régi probléma most megoldódni látszik, és ennek kapcsán érkezik majd pénz a házhoz.

Azt, hogy ezt milyen formában kapod meg, még nem tudhatod: lehet, hogy nyerni fogsz, de az sem kizárt, hogy a munkahelyeden jutalmaznak meg téged bónusszal év végén, vagy egy fizetésemeléssel.