Románc vagy csalódás? Szerelmi horoszkóp 2018

Írta: ,

Egy új év mindig új lehetőségeket és új kalandokat hoz. Ilyenkor kíváncsian tekintünk a jövőbe, de minden élethelyzet közül talán a szerelem az, ami a legtöbbeket foglalkoztat: románc vagy csalódás? Harangok vagy veszekedések? Vajon mit tartogat 2018 a párkapcsolatok terén? Nézzük, mit jósolnak a csillagok!

Kos Kép forrása: playbuzz.com

1/12 Kos

Ez az év türelemre tanít a szerelem terén, és ez a lecke elsőre kissé nehéznek tűnhet a számodra.

Ha azonban sikerül elfogadnod, hogy nem mindig az első érzelemből és intuícióból döntesz, hanem néha hagysz időt magadnak az érzéseid megismerésére és megértésére, akkor rá fogsz jönni, hogy így is követheted a szívedet, és sokkal nagyobb az esély arra, hogy így olyan helyre visz majd, ahol valódi boldogság vár rád.

Bika Kép forrása: culturacolectiva.com

2/12 Bika

Meg kell tanulnod kommunikálni az érzelmeidről, mert idén ez lehet az egyetlen hiánya a boldogságodnak.

Minden körülmény adott lesz ahhoz, hogy egy bensőséges, szenvedélyes kapcsolatot igazán komolyra fordíts valakivel, de ehhez arra lesz szükséged, hogy el tudd mondani, mi az, amire vágysz, és meg is tudd hallgatni a másik igényeit.

Ha ez a terület is működik, semmi nem állhat a boldog szerelmi életed útjába.

Ikrek Kép forrása: stylemepretty.com

3/12 Ikrek

El kell engedned a régi, berögzült sérelmeket, mert ezek azok, amelyek most is megakadályozzák a boldogságodat.

Ne állj önmagad útjába, és ne próbáld a régi fájdalmakat azzal gyógyítani, hogy valaki mást megsebzel.

Ez az év a gyógyulásról, az elengedésről szól, és ha sikerül új fejezetet nyitnod, az év második felében a nagy, beteljesülő szerelem is rád találhat – arról viszont neked kell gondoskodnod, hogy erre érzelmileg is készen állj.

Rák Kép forrása: wearetherowlands.com

4/12 Rák

Izgalmas fordulatokat és nagy elhatározásokat hozhat neked az idei év.

Ha boldog szerelemben élsz, akkor lehet, hogy idén nagy elhatározásokat tesztek a közös jövőtökkel kapcsolatban, ha pedig még keresed az igazit, akkor 2018 több ígéretes jelöltet is felvonultathat.

Adj nekik esélyt, és aztán hallgass a szívedre, meg fogja súgni, ki az, akivel hosszabb távon is érdemes lehet tervezned.

Oroszlán Kép forrása: stylemepretty.com

5/12 Oroszlán

Sok időt töltöttél azzal, hogy befelé figyeltél, a saját érzéseidet, gondolataidat elemezted, és ez nagyon hasznos volt.

Most itt az ideje, hogy nyiss a külvilág felé, mert 2018 sok izgalmas kalandot kínál a számodra, téged pedig csak a félelmeid tarthatnak vissza attól, hogy ezek örömet okozzanak.

Készen állsz, bízz magadban és ugorj fejest a szerelembe vagy a kötetlen randizásba, hiszen megérdemled a boldogságot!

Szűz

6/12 Szűz

Ki kell állnod amellett, ami fontos neked, de meg kell tanulnod kompromisszumokat is kötni.

A kölcsönös együttműködés jegyében most kibontakozhat a boldogság, de ehhez az kell, hogy tisztában legyél azzal, mit akarsz.

Ne feledd, ha te sem tudod pontosan, mi az, amire vágysz, akkor senki sem lesz képes ezt megadni neked.

Ha viszont világos, mi kell a boldogságodhoz, akkor ebben az évben meg is találhatod azt, amit keresel.

Mérleg Kép forrása: overblog.com

7/12 Mérleg

Nagy változásokat hozhat ez az év, ám ezek mindegyike örömteli lehet.

Míg az év első felében a romantika és a gondtalan boldogság dominál majd, az év második fele tartogathat nem várt fordulatokat is a szerelmi életedben, melyek olyan kihívásokhoz vezetnek, amiket csak együtt tudtok majd megoldani.

A közös munka és a közös siker azonban csak még közelebb hoz majd benneteket egymáshoz.

Skorpió Kép forrása: bienenkiste.tumblr.com

8/12 Skorpió

Izgalmas és szenvedélyes időszakon vagy túl, most viszont úgy érzed, itt a megállapodás, a lelassítás ideje, és erre 2018 tökéletes lehetőségeket is kínál majd.

Megismerkedhetsz valakivel, aki elsőre talán mindenben éppen az ellentétednek tűnik, de ha időt adtok egymásnak, kiderül, hogy sokkal több közös van bennetek, mint azt elsőre hittétek volna, a különbségek pedig csak még izgalmasabbá teszik a kapcsolatotokat.

Nyilas

9/12 Nyilas

Nagy és erős érzelmeket tartogathat számodra ez az év, de nem szabad elfelejtened azt sem, hogy minden nagy döntés nagy felelősséget is hordoz magában.

Éld meg a boldogságot, örülj annak, ha találtál valakit, akivel tervezheted a közös jövőt, de ne siettesd a dolgokat, hagyd, hogy minden a maga medrében alakuljon, és próbálj inkább arra figyelni, hogy az adott pillanatokat megéld.

Bak

10/12 Bak

A körülmények végre adottak, most már minden tökéletes ahhoz, hogy a szerelmi életedre figyelhess, és itt is rendbe tehesd a dolgokat.

Ez azonban elsőre talán meg is ijeszthet, hiszen nincsenek többé kifogások, nem tudsz mi mögé rejtőzni.

Ha ezen az első ijedtségen túlesel, és valóban elkezdesz a belső hangra figyelni, beszélsz az érzéseidről és rendbe teszed a körülötted lévő dolgokat, akkor sokkal harmonikusabb évre számíthatsz a romantikus érzelmek terén.

Vízöntő

11/12 Vízöntő

Úgy érzed, végre révbe érsz, de egyúttal új fejezetek is megnyílnak az életedben.

Lehet, hogy az elköteleződéssel járó felelősséget elsőre kicsit talán ijesztőnek is találod, de ne aggódj: ha a megfelelő társ mellett vagy, akkor nem feladatokat, hanem kalandot látsz majd az új eseményekben.

Állj készen arra, hogy kihozd a kapcsolatotokból a legtöbbet, és bizonyosodj meg arról, hogy olyan ember mellett vagy, akivel önmagad lehetsz, akkor nincs okod az izgalomra.

Halak

12/12 Halak

Két végéről égeted a gyertyát, és bár átmenetileg ez így izgalmast és felpezsdülést hoz, nem biztos, hogy hosszabb távon is megéri ez a felfokozott lelki állapot.

Az év első részében úgy érezheted, most ez az, amire szükséged van, de ha végre sikerül úrrá lenni az érzelmeiden, próbálj meg visszatérni abba a megszokott mederbe, amiben egyébként jól érzed magadat.

Az év második felére ez sikerülhet, és akkor olyan új ismeretségeket is hozhat neked 2018, melyek a hosszú távú elképzeléseiddel is egyeznek.