Nagy nyári szerelmi előrejelzések horoszkóp – Kire vár a legforróbb flört?

Schuster Borka
Írta: , Frissítve:
Nagy nyári szerelmi előrejelzések horoszkóp – Kire vár a legforróbb flört?

Hogy a hőmérő higanyszála felfelé kúszik majd idén nyáron, az biztos, de vajon körülötted is felforrósodik a levegő? Ki lesz az, aki szíveket tör a nyáron, és ki az, akinek a szívét törik össze? Nagy nyári szerelmi horoszkópunkból kiderül.

Bak

A Bakok a könnyű nyári flörtök között egy komolyabb kapcsolat lehetőségére bukkanhatnak, pedig nem keresték még a komoly szerelmet.

Lehet, hogy ők csak egy kis kalandra vágytak, de gyorsan kiderülhet, hogy egy forró flörtnél több is rejlik egy váratlan találkozásban.

Ha nem is terveztek most egy komolyabb kapcsolatot, boldogan változtatják meg az elképzelésüket, mert a találkozás őszintén boldoggá teszi őket.

Rák

Felszabadító nyár vár a Rákokra, akik végre őszintén mernek beszélni az érzéseikről és az elvárásaikról.

Ha ki merik mondani, mi az, amire vágynak, és mit szeretnének elérni egy kapcsolatban, akkor végre arra is lehetőségük nyílik, hogy ezt keressék másokban, és ne érjék be kevesebbel.

Lehet, hogy a Rákoknak idén meg kell hozniuk néhány nehéz vagy fájdalmas döntést, de hosszabb távon olyan szerelmi sikerekre számíthatnak ezen a nyáron, mint korábban még soha.