Ez vár a szerelmi életedre a Mérleg hónapjában

Szőke Angéla
Írta: , Frissítve:

A szeptember 23. és október 22-i időszakot a Mérleg uralja, melyre bizonyos csillagjegyek különösen érzékenyen reagálnak. Van, aki a szépséget értékeli és az emberi kapcsolatait teszi rendbe hatására, míg mások inkább megpróbálják megtalálni a Mérleg által folyamatosan hajszolt egyensúlyt és harmóniát. Az biztos, hogy szerelmi életünket mindenképpen befolyásolja a napéjegyenlőség és a Mérleg időszaka.

Ugyan nem a kompromisszumkötés a legerősebb oldalad, most mégis szükség lesz rá, ha meg akarod őrizni a békét saját magad és szeretteid vagy barátaid között.

A Kos valamit mindig akar, azonban ilyenkor jobb, ha türelemre inted magad és amennyire csak tudsz, rugalmas maradsz, különben szerelmed könnyen megbánthatod.

 

A Bika számára nehézséget jelent, ha alkalmazkodnia kell, akár a munkában, akár magánéletében és az őszi időszakban ez különösen nehezen megy majd neki.

Ha úgy érzed, nem megy jól a munka, gondolj ara, hogyha összeszeded magad és elvégzed, annál több időd marad az élvezetekre, például egy új kapcsolatra.

 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv