Ezért zúgott beléd a szerelmed - horoszkópod elárulja, mivel csavartad el a fejét

Írta: ,

Minden csillagjegynek vannak olyan külső és belső vonásai, amik befolyásolják az egyén személyiségét és megjelenését. Természetesen nem csak ezek számítanak a vonzalom kialakulásánál, de azért sokat nyom a latban, milyen alapvető személyiségjegyeket hoztál magaddal erre a világra. Kíváncsi vagy, horoszkópod alapján te mivel csavartad el a szerelmed fejét?

1/12 Kos

Kosként minden bizonnyal határozott fellépésed és személyiséged az, ami elnyerte a szerelmed érdeklődését.

Céltudatos, akaratos, de ezzel párhuzamosan kifejezetten vonzó vagy, akinek meghatározó egyénisége a legtöbb emberre erős hatást gyakorol.

Nagyon jó érzékkel rendelkezel ahhoz, hogy másokat irányíts, ezért arra is nagy esély van, hogy tulajdonképpen te szemelted ki a jövendőbelidet – de mégis azt éreztetted vele, hogy ő hódított meg.

Energikusságod, tettrekészséged lenyűgözte, márpedig neked pont az a fontos, hogy a párkapcsolatodban is felnézzenek rád.

2/12 Bika

Nem volt nehéz dolgod a hódítást illetően, hiszen türelmes, kiegyensúlyozott és nyugodt vagy, a megjelenésed is egyértelműen megbízhatóságot, biztonságot áraszt.

A férfiak általában akkor találnak rád, amikor már komoly kapcsolatot szeretnének, mert te is egyértelműen azt kommunikálod, hogy nem egy futókaland vagy.

Szereted a szenvedélyt, de hosszútávon kiborítanak a heves érzelmek, ezért nem vágysz a rosszfiúkra, inkább a hagyományos értékrendet képviseled, és ezt is képzeled el a jövőt illetően ideálisnak.

Ez azért elég sok férfi számára vonzó!

3/12 Ikrek

Leginkább nyitottságod, kíváncsiságod és örökké tartó fiatalságod az, ami mágnesként vonzza a férfiakat.

Borzasztóan pörgős és igazi, nagybetűs életigenlő vagy, aki semmiről sem szeretne lemaradni.

Sok férfi vonzódik az ilyen megfoghatatlan és nagyon érdekes nőkhöz.

Ráadásul te azok közé tartozol, akiket nem igazán lehet kiismerni, és „elkapni”, ami még a kifejezetten kelendő és vonzó pasik érdeklődését is minden esetben felkelti.

Szívesen beszélgetsz, és könnyen barátkozol, sokoldalú vagy és érdekes, úgyhogy nem csoda, hogy a férfiak többsége a lábaid előtt hever.

4/12 Rák

Sok férfi számára te vagy a nagybetűs nő, annyira megtestesíted azt, amire ösztönösen vágynak.

Gondoskodó, kedves, érzelmes és odaadó vagy, ráadásul nagyon empatikus.

Ezzel párhuzamosan babusgatásra, gondoskodásra vágysz, szóval nem csak megadod azt, ami a legtöbb férfi szerint nővé teszi a nőt, hanem azt is eléred, hogy ők is nagybetűs férfinak érezzék magukat melletted.

Egyértelműen családcentrikus vagy, tehát jól láthatóan kommunikálod, hogy te érett és felnőtt kapcsolatra vágysz, úgyhogy vegyenek is komolyan, mert holmi futókalanddal téged aztán nem lehet lenyűgözni.

Oroszlán Kép forrása: AY_PHOTO/Depositphotos

5/12 Oroszlán

Nyitott személyiséged, pozitív hozzáállásod csak úgy vonzza a férfiakat!

Sokan kicsit tarthatnak tőled határozott fellépésed és kedves, de erőteljes önbizalmad miatt, ám mások pontosan emiatt tartanak annyira kívánatos partnernek.

Gyakran vagy a társaság középpontja, sokan úgy érzik, beragyogod azt a helyet, ahol éppen vagy.

Ezzel együtt segítőkész, melegszívű és általában nagyvonalú, valamint humoros is vagy, ami nemcsak a férfiaknak, hanem úgy általában mindenkinek szimpatikus.

Ugyanakkor nem hagyod, hogy bárki a közeledbe kerüljön, a férfiaknak igenis meg kell dolgozniuk a figyelmedért.

Ezt ők nagyon szeretik!

Szűz Kép forrása: Remlen/Depositphotos

6/12 Szűz

Zárkózott és visszafogott vagy, ami általában szerénységgel és szolidsággal párosul, és ettől megbolondulnak a férfiak. Manapság nem könnyű olyan nőt találni, akinek a vérében vannak ezek a tulajdonságok, neked viszont egyáltalán nem kell megjátszanod magadat.

Jól alkalmazkodsz, kiválóan idomulsz a környezetedhez éppúgy, mint a szerelmedhez, akit egyébként szorgalmaddal, precízségeddel és kitartásoddal is lenyűgöztél.

Vonzónak tartják azt is, hogy bár éles eszű és okos is vagy, szerénységed és kissé ingatag lábakon álló önbizalmad visszatart attól, hogy törtetővé válj.

Emiatt a férfiak valóban férfinak érezhetik magadat melletted, hiszen ők lehetnek azok, akik megadják a végső lökést a céljaid elérését illetően.

7/12 Mérleg

 

Mivel számodra eleve az udvarlási szakasz a párkapcsolatok legjobb része, nem túl nehéz lenyűgöznöd a kiszemeltjeidet.

Vonzó vagy, kedvesen, bátorítóan és nyitottan viselkedsz mindenkivel, de ez nem csak egy szerep, te valóban ilyen vagy.

Visszahőkölésre késztet, ha valaki túlságosan nyomul rád, ezért különösen könnyen felkelted a férfiak érdeklődését. Ők ténylegesen „vadászhatnak” rád, amit egyenesen imádnak.

Egyensúlyra, biztonságra törekszel, de romantikus alkat vagy, sokak számára a nagybetűs nő, az igazi, leendő családanya. Te pedig imádod is ezt a szerepet, úgyhogy a legkevésbé sem kell megjátszanod magadat.

8/12 Skorpió

Ellentmondást nem tűrő a személyiséged, amit meghatároz egy jó adag szenvedély, ellenállhatatlanság és intenzivitás.

Egészen elsöprő a fellépésed, kiválóan átlátod a helyzeteket és kiismered az embereket, márpedig ettől a legtöbb férfi teljesen odáig van. Bár akadnak próbálkozók, azért általában tényleg csak azok nyitnak feléd, akik tudnak is mit kezdeni ezzel az elsöprő energiával, tettrekészséggel és határozottsággal.

Ők viszont olyan mélységekben élhetik meg a vonzalmat és a szenvedélyt, ami nem sok mindenkinek jár alanyi jogon.

Jellemzően a végletek asszonya vagy: szeretsz, vagy gyűlölsz, és a férfiak igen erőteljesen törekednek arra, hogy a számukra is kedvező oldalra kerüljenek.

Nyilas Kép forrása: elenachhil/Depositphotos

9/12 Nyilas

Közvetlen, barátságos, nyitott és optimista vagy, ezzel a kedvességgel pedig felkelted a környezetedben élő férfiak figyelmét.

Mindig vannak céljaid, terveid, és ez a határozottság, tettrekészség a férfiak számára ugyancsak vonzó. Gyakran azért is felfigyelnek rád, mert mindig mindenért gyermeki optimizmussal lelkesedsz, és ez egy nagyon bájos személyiséget kölcsönöz neked.

Általában – éppen emiatt – nem azonnal a nagybetűs nőt látják benned, de ez gyorsan változik akkor, amikor párkapcsolattá alakul a bimbódzó viszony. Akkor ugyanis megmutatod, hogy téged egyáltalán nem könnyű meghódítani, főleg nem megtartani. Hiába vagy lényegében tökéletes partner, azért, hogy ez így is maradjon, bizony a férfiaknak is tenniük kell.

Bak Kép forrása: dimabl/Depositphotos

10/12 Bak

Férfiakat megszégyenítő a racionalizmusod, ami mellett céltudatosságod és talpraesettséged az, ami első körben lenyűgözi a másik nemet.

A legtöbbször irigylésre méltó karriert sikerül befutnod, ez szintén pluszpont az erős és sikeres férfiaknál – de nálad egyébként is csak ők jöhetnek szóba.

Erre az egészre rátesz egy lapáttal, hogy óhatatlanul is távolságtartó, kissé bizalmatlan vagy, úgyhogy a férfiak úgy érzik, egyszerűen muszáj megmutatni neked (valamint a világnak), hogy képesek meghódítani, és közel kerülni a szívedhez, ami egyébként tényleg nem egy túl könnyű feladat.

11/12 Vízöntő

Érdekes, amit a külvilág felé kommunikálsz, és pont ez az, ami felkelti a környezetedben élő férfiak figyelmét.

Egyszerre vagy nyitott, kedves, barátkozós, mégis távolságtartó és kiszámíthatatlan. Jó humorérzékkel áldott meg a sors, szereted, ha megdöntheted a tabukat, mindent imádsz, ami nem hétköznapi, vagy éppen szokványos.

Márpedig mindenki kíváncsi az olyan nőkre, akik képesek újat mutatni, és szeretik a különleges, egyedi dolgokat.

Egy kissé különc vagy, aki utálja a hétköznapi kereteket és szabályokat, messze nem mondhatják rád, hogy átlagos lennél.

Ha ehhez hozzátesszük azt is, hogy hűvös távolságtartás jellemez a párkapcsolataidat illetően, akkor nem csoda, hogy a férfiak omladoznak, amikor végre szóba állsz velük.

Halak Kép forrása: anrymoscow/Depositphotos

12/12 Halak

Nem csoda, ha sok férfinak elcsavarod a fejét, hiszen kedves, figyelmes és megbocsátó típus vagy, aki mindemellett még jó barátságra is törekszik a környezetében élőkkel.

Halakként kellően érzelmes lény vagy, aki a kapcsolatok elején kifejezetten a szenvedélyes és érzéki oldalát mutatja meg. Nagyon intenzíven megéled a szerelmet, de nem csak azért imádnak a férfiak, hanem mert jellemzően anyatípus vagy. Ez nálad nem csak úgy nyilvánul meg, hogy szeretnél családot, hanem nagyon gondoskodó típusnak tartanak mások.

Bár szeretik tagadni, a férfiak azért előnyben részesítik, ha nagy titokban, egy kedves női ölelésben kicsit ők is elgyengülhetnek.

Nálad ezt megkaphatják!