Milyen jegyben születtél? Ezzel erősítheted meg a szerelmeteket

Írta: ,

A szerelem az élet egy nagyon fontos területe, és bár van, aki egyedül is boldog, és köszöni szépen, így is remekül érzi magát, sokan úgy gondolják, amikor a párkapcsolatuk rendben van, az életük többi területén is jobban teljesítenek, míg ha a szerelmi életükben bizonytalanok, akkor ez máshol is érezteti a hatását. Egy kapcsolaton mindig lehet, és kell is dolgozni, de persze ez nem egy egyszemélyes játszma, csak akkor győzhettek, ha mindketten beleadjátok a magatokét. Horoszkópod árulkodhat róla, neked mit érdemes tenned a boldogabb kapcsolat érdekében.

Kos

1/12 Kos

A Kosok nem a türelmükről híresek, és igaz, hogy a szerelemben időnként jól jöhet, ha nem haboznak sokáig, mielőtt kimondják, amit gondolnak, tény, hogy az idő és a türelem segíthet nekik abban, hogy a kapcsolatuk megerősödjön. 

Ha nem akarsz mindent egyszerre és azonnal, ha hagyod, hogy a másik a saját tempójában dolgozza fel az érzelmeit, azzal elősegítheted a kapcsolatotok fejlődését.
Bika

2/12 Bika

A Bikák lágy szívűek, és igazi romantikus teremtések, azonban nem a szavak emberei, és bár nagyon is vágyják a közelséget, ezt nem mindig merik kimondani, vagy nem tudják, hogyan adják a másik tudtára. 

A kommunikáció fejlesztésével mindenképpen erősebbé teheted a kapcsolatotokat is.
Ikrek

3/12 Ikrek

Az Ikrek nagyon sokoldalú személyiség, és általában jól is érzi magát a különböző szerepekben, amiket élete különböző területein tölt be. 

Nem mindig könnyű azonban számára a szerelmi életét például összeegyeztetni a baráti összejövetelekkel, vagy a családdal, ami viszont egy komoly kapcsolatban idővel elkerülhetetlen. 
A kapcsolatotokat megerősítheted, ha nem félsz a többi arcodat is feltárni a kedvesed előtt.
Rák

4/12 Rák

A Rákok gondoskodóak és önzetlenek, a család szinte mindennél fontosabb számukra, viszont nehezen nyílnak meg, a saját érzéseikről nem szívesen beszélnek, így előfordulhat, hogy míg ők sok energiát ölnek egy kapcsolatba, a párjuk nem tudja, mivel tehetné őket boldoggá. 

Talán furcsán hangzik, de a te kapcsolatodat az segítheti, ha néha mersz egy kicsit önző lenni, és hagyod a másiknak, hogy kedvedre tegyen.
Oroszlán

5/12 Oroszlán

Az érzelmes Oroszlánok remek szeretők lehetnek, azonban éppen az érzékenységük az, ami akadályokat is gördíthet a kapcsolat megerősítése elé. 

Ha nem veszel mindent magadra, ha elfogadod, hogy a párodnak tőled függetlenül is van saját élete, azzal nagy feszültséget szüntethetsz meg, és mindketten magabiztosabbak lesztek a kapcsolatotokban.
Szűz

6/12 Szűz

A Szüzek érzelmesek és szeretetre méltóak, azonban precizitásuk egy kissé merevvé teheti őket, ami nem segíti elő a kapcsolat romantikus oldalának kibontakozását. 

Legyél egy kicsit lazább, spontánabb, ne görcsölj mindenen annyit: ha a párod el akar rabolni egy hétvégére, ne aggódj azon, hogy ki locsolja majd a virágokat, és nyugodtan bújj vele össze egy fél órára a kanapén akkor is, ha van egy koszos kiskanál a mosogatóban.
Mérleg

7/12 Mérleg

A Mérlegek szerelmi élete jellemzően kielégítő, bár időnként hajlamosak lehetnek a féltékenységre, sőt az önzésre is. Ez azonban egy kis odafigyeléssel kordában tartható, mert ha energiát szánsz arra, hogy tegyél valamit a párodért,

Mérlegként a legbájosabb ötletekkel rukkolhatsz elő, ez pedig mindkettőtöket elégedettebbé tesz majd.
Skorpió

8/12 Skorpió

A Skorpiókban izzik a szenvedély, így attól nem kell félniük, hogy a kapcsolatuk ellaposodna, azonban könnyen lehet, hogy gyorsan elvesztik a fejüket, és akkor is vitába kezdenek, amikor a helyzetet egy egyszerű beszélgetéssel is meg lehetne oldani. 

A túl sok dráma egy kapcsolatnak sem tesz jót, így dolgozz azon, hogy kordában tudd tartani az érzelmeidet.
Nyilas

9/12 Nyilas

A Nyilasok remek szeretők, viszont ódzkodnak az elköteleződéstől, ellenben a párjuktól feltétel nélküli szeretetet és kitartást várhatnak el. 

Egészségesebbé és kiegyensúlyozottabbá teszi a kapcsolatodat, ha mindketten csak annyit vártok el a másiktól, amennyit ti is adni tudtok, és előre tisztázzátok a játékszabályokat.
Bak

10/12 Bak

A Bakok számára fontos a hagyomány, így a kapcsolataikat is igyekeznek megtartani, viszont nagyon nehezen engednek el régi sérelmeket

Sokat tehetsz a kapcsolatodért, ha ezeket nem fojtod magadba, nem hallgatod el őket csak azért, hogy megtartsd a látszólagos békét, hanem megbeszélitek őket, és ha tisztázni tudtátok a dolgot, akkor továbbléphettek a problémán.
Vízöntő

11/12 Vízöntő

A Vízöntők egyik báját éppen az adja, hogy igazi szabad szellemek, akiket minden érdekel, és akik mindenhol ott akarnak lenni, mindenben részt akarnak venni. 

Miközben azonban éppen megváltod a világot, a kedvesed talán kicsit elhanyagolva érezheti magát. Intézd úgy a teendőidet, hogy egyensúlyt alakíts ki: a párodra is jusson időd, és ne is érezd úgy, hogy lemaradsz a dolgokról, akkor mindketten elégedettek lesztek.
Halak

12/12 Halak

A Halak nehezen tudja függetleníteni az érzelmeit egymástól, ebből adódóan például a munkahelyi problémái, vagy bármilyen más élethelyzetből adódó feszültség is hatással lehetnek a szerelmi életére, a megingott egyensúlyt pedig csak nehezen, időigényesen állítja helyre. 

Próbálj a párodra koncentrálni, amikor a kapcsolatotokról van szó, és ne engedd, hogy tőle független negatív érzések befolyásoljanak.