Ez vár rád a szerelemben az év második felében - csillagjegyed szerint

Szirák Viki
Írta: , Frissítve:
Ez vár rád a szerelemben az év második felében - csillagjegyed szerint

Kép forrása: unsplash

Repül az idő, hiszen 2019 első fele már le is telt, az elkövetkező fél év pedig hasonló gyorsasággal fog tovább libbenni. De még így is rengeteg izgalom vár rád; a horoszkópod elárulja, mire számíts az év második felében!

Az idei év eddigi részében nehezen tudtál megnyílni az érzéseidről, de nem azért, mert titkolózni akarsz, hanem mert rengeteg erős érzés dúl benned.

Most jött el az ideje annak, hogy leülj, és átgondold, kiben bízol meg igazán.

A baráti körödet szorosabbra kell venned, nehogy olyan személynek árulj el bizalmas infókat, akinek nem kellene.

Készülj, mert az augusztusi és szeptemberi időszak nagyon intenzív lesz, ezt követően pedig valami véget ér az életedben, valószínűleg szerelmi téren.

Ne gondolj rosszra! A lezárást követően ugyanis rendkívül izgalmas időszak veszi kezdetét az életedben, amit egyenesen imádni fogsz.

A 2019-es év nagyon pozitívan alakul számodra, az események pedig sorra követik egymást, ezért is kellene alaposabban átgondolnod, milyen döntéseket hozol meg.

Az univerzum olyan embereket küld az utadba, akik folyamatos kihívás elé helyeznek téged, de ne gondold, hogy harcolnod kell velük.

Inkább figyelj oda arra, mint mondanak, mert ezeket az infókat a személyes fejlődésedre is fordíthatod.

A szeptember, valamint az év további része innentől kezdve kétség kívül felejthetetlen hónap lesz számodra: a szociális életed pezsegni fog, kreatívabb leszel, és még a szerelem is erőteljesebb szerepet kap az életedben.

Ha szingli vagy, most fogsz megismerni valakit, ha pedig kapcsolatban élsz, a pasid a tenyerén fog hordozni téged.