Erre számíthatsz a szerelemben az év második felétől – Csillagjegyed alapján

Szirák Viki
Írta: ,
Erre számíthatsz a szerelemben az év második felétől – Csillagjegyed alapján

Kép forrása: unsplash

Repül az idő, hiszen 2019 első fele már majdnem letelt, az elkövetkező fél év pedig hasonló gyorsasággal fog tovább libbenni. De még így is rengeteg izgalom vár rád; a horoszkópod elárulja, mire számíts az év második felében!

Neked is feltűnt, hogy az év első felében milyen szerencsés voltál szinte minden téren?

Ez nem meglepő, hiszen a bolygók állása úgy hozza, hogy a személyes fejlődésre nagy hangsúly kerül, ez pedig a pozitív szemléletedet is megerősíti.

Érdemes készülnöd, mert augusztus közepén erős szerelmi vibrálást tapasztalhatsz majd: ha kapcsolatban élsz, nagyon boldog időszak vár rád a pároddal, ha viszont szingli vagy, a nyár végén végre megismerkedsz valakivel, aki felkelti az érdeklődésed.

Amennyiben párkapcsolatban élsz, azt azért jó tudnod, hogy ősszel a párodtól meglepő viselkedést tapasztalhatsz, és egy kicsit stresszesebbé válik az életetek. De ne aggódj, mert végül sikerül megoldanotok a gondokat, és minden mehet is tovább a régi kerékvágásban!

Az év első fele elég jól alakult az életedben, és végre képes voltál észrevenni, milyen fontos a saját boldogságod!

A szerelmi életed pedig (talán ennek köszönhetően) vibrálni fog!

Már tavasszal is érezted, hogy milyen jól alakulnak a dolgaid egy sráccal, és ugyanez ősszel is folytatódni fog - akkor is, ha kapcsolatban élsz, erősebbek lesztek együtt, mint korábban valaha.

Sőt, akár az is előfordulhat, hogy idén végre megléptek egy olyan mérföldkövet, amiről eddig csak elméletben beszéltek.

Ez persze csak még közelebb hoz titeket egymáshoz, így végre képes leszel arra is, hogy korábbi csalódásokat, szakításokat elfelejts, és végre csakis és kizárólag a párodra fogsz koncentrálni.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba