Nem találod az igazit? Ezért kerülhet el a szerelem a csillagjegyed szerint

Írta: ,

Megtalálni az igaz szerelmet általánosságban véve nem könnyű feladat. Vannak persze szerencsések, akik hamar rálelnek a másik felükre és gyermekkori szerelmükkel élik le az életüket, ám sokan hosszú éveket várnak arra, hogy végre felbukkanjon életükben a Nagy Ő. Még Te sem találtad meg az igazit? Kezded elveszíteni a reményt, hogy egyszer téged is feleségül vegyenek? Nézzük, mit mond az asztrológia és a különböző csillagjegyek alapján melyek azok a tényezők, amelyek szinte észrevétlenül is a boldogágunk útjában állhatnak!

 
 
 

1/12 Kos

Sajnos nagyon sok Kosnak sokáig kell várnia az igaz szerelemre. Ha Te is ilyen csillagjegyű vagy, akkor jellemző lehet rád, hogy a pasik nagyon hamar elvarázsolnak és rabul ejtenek, ám legtöbbször mégis te vagy az, aki kezdeményezi a kapcsolat befejezését és a szakítás mellett dönt.

Szilárd elveid vannak azzal kapcsolatban, milyen is legyen a partnered és hogyan is néz ki egy hosszú távú kapcsolat, ezért hiába zúgsz bele egy titokzatos idegenbe, hamar csalódás ér, és újra és újra összetörik a szívedet.

Ne kergesd az első látásra szerelem ábrándját, lehet, hogy ha sikerül elengednek ezt, akkor hamarosan megismerkedsz valakivel, aki tényleg az igazi lehet.

 
 
 
Bika Kép forrása: flickr.com

2/12 Bika

Hasonlóan a Kosokhoz, a Bikáknak is tűpontos elképzelésük van arról, milyen is a tökéletes párkapcsolat és a Nagy Ő.

Igen magasra teszed a mércét és elvárod, hogy minden a te elképzelésed szerint alakuljon.

Szeretsz dominálni és folyton tervezgetsz.

Ha valami nem a kedved szerint történik, akkor inkább gyorsan továbbállsz, mielőtt érzelmileg is belebonyolódnál a kapcsolatba.

Ne légy ennyire szigorú, ne görcsölj ennyit, próbálj meg kompromisszumokat kötni és hagyd a partneredet is lélegzethez, szabad térhez jutni.

 

 
 
 
Ikrek Kép forrása: unsplash

3/12 Ikrek

Ha Ikrek csillagjegyű vagy, akkor gondosan ügyelsz rá, hogy kívülről mindenki vidámnak és spontánnak láthasson.

Szívesen flörtölsz jóképű idegenekkel és ez nagyon csábító lehet mások számára, ám amikor a kapcsolatod komolyra fordulna, kiderül, az érzelmek kifejezésével hadilábon állsz.

Nagyon nehezen nyílsz meg, hiába élsz át mély érzelmeket, ezt nem tudod jól a másik tudtára adni.

Ne félj attól, hogy meg kell nyílni a másik előtt, bízz meg benne, hidd el, csak így lehet hosszú távú kapcsolatod a jövőben.

 
 
 
Rák Kép forrása: unsplash

4/12 Rák

A Rákok alapvetően rettentő érzékenyek és sebezhetőek, képesek a legmélyebb érzelmek megélésére is.

Ha Te is ilyen csillagjegyű vagy, akkor túl hamar szerelembe esel és valószínűleg párszor már előfordult veled, hogy rossz embert választottál, olyat, aki egyáltalán nem is passzolt hozzád.

Gyakran csalódtál és törték már össze a szívedet, és sajnos általában a szakítások sem sülnek el jól, jellemzően heves viták előzik meg a szétválást és utána soha többé nem keresitek egymást, keserűség marad benned és többnyire képtelen vagy arra, hogy baráti kapcsolatot alakíts ki az exeddel.

 

 
 
 
Oroszlán Kép forrása: unsplash

5/12 Oroszlán

Oroszlánként szeretsz az élet minden területén irányítani, jellemző ez a párkapcsolatodra is.

Már az első perctől kezdve igyekszel ellenőrzésed alá vonni a párodat, akinek hozzá kell ehhez szoknia.

Természetesen ez nem mindig sikerül, hiszen a folyamatos ellenőrzések és féltékenykedések még az igazán szerelmes és mély érzésű embereket is kihozza a sodrából, ez pedig könnyen a kapcsolat végét eredményezheti.

Próbálj megbízni a partneredben és ügyelj arra, hogy a másiknak is adj teret és ne fojtsd meg őt.

 
 
 
Szűz Kép forrása: unsplash

6/12 Szűz

A Szüzek, ahogyan a karrierükben és az élet szinte minden területén, úgy a párkapcsolataikban is maximalizmusra és tökéletességre törekszenek.

Jobb azonban, ha tisztában vagy vele, hiába keresed szüntelenül, olyan, hogy tökéletes ember nem létezik.

Próbáld meg kicsit lejjebb tenni a mércét, ne legyenek irreális elvárásait, fogadd el mások hibáit és ne hagyj ki egy randit csak azért, mert a képzeletbeli listád egyik pontjának nem felel meg az illető.

Adj neki egy esélyt, hidd el, csak így van esélyed hosszan tartó, boldog párkapcsolatra.

 
 
 
Mérleg Kép forrása: unsplash.com

7/12 Mérleg

Ha Mérleg a csillagjegyed, akkor elképesztően szabadszellemű és független személyiség vagy. Nem szereted, ha akadályoznak és megmondják, mit csinálhatsz és mit nem.

Hajlamos vagy emiatt nem figyelni másokra, akik azt szűrik le a viselkedésedből, hogy nem érdekelnek téged.

Tudatosítsd partneredben, hogy ezek a szokásaid nem ellene szólnak. Egyszerűen csak kalandvágyó vagy, szeretsz a saját fejed után menni és néha egy kis magányra vágysz.

Mindenképpen beszéljétek ezt át, különben hamar szakítás lehet a vége.

 
 
 
Skorpió Kép forrása: unsplash

8/12 Skorpió

Skorpió csillagjegyűként igazán heves udvarló vagy, szereted a másikat levenni a lábáról és elkápráztatni őt.

Mindent megteszel azért, hogy a kiszemeltedet megkapd és már a kapcsolat elején igen mély érzelmeket táplálsz a másik iránt.

Ezzel azonban elkényezteted a másikat, aki abban reménykedik, a „mézeshetek” soha nem múlnak el.

Többnyire tévednek: miután ugyanis már úgy látod, stabil lábakon áll a kapcsolatotok, akkor visszaveszel és már nem halmozod el annyi bókkal kedvesedet.

 
 
 
Nyilas Kép forrása: plus.google.com

9/12 Nyilas

Nyilasként egyik rossz tulajdonságod, hogy mások számára viszonylag kiszámíthatatlan vagy. Néha még önmagadat sem tudod kiismerni, hirtelen döntések jellemeznek.

Ez pedig igen nehéz kihívás elé állítja a partneredet is. Döntéseidet hamar képes vagy megváltoztatni, mindig azt teszed, amihez épp kedved van.

Néha homlokegyenest más véleményen vagy, mint például előző nap, ez pedig zavarttá teszi a párodat is és jogosan von kérdőre emiatt.

 
 
 
Bak Kép forrása: unsplash

10/12 Bak

Bak csillagjegyűként viszonylag zárkózott típus vagy, csak keveseknek engeded, hogy meglássák játékos és vicces oldaladat, többnyire szigorúnak és fegyelmezettnek tűnsz.

Életedet a gyakorlatiasság és a logikus gondolkodásmód jellemzi.

Kevés embert engedsz a közeledbe, pedig érdemes lenne megnyílnod előttük, ugyanis senki nem fog örökké csak várni rád.

Vedd észre, ki az, akit érdekelsz és lépj ki egy kicsit a komfortzónádból.

 
 
 
Vízöntő Kép forrása: unsplash

11/12 Vízöntő

Vízöntőként a legfontosabb számodra a biztonságérzet. Ha ez nincs meg körülötted, akkor rosszul érzed magad.

A szerelmi életedre is ez a jellemző, azt az embert keresed, aki minden szempontból biztonságot nyújt számodra és megvéd mindentől.

Ehhez egy ideális kép is társul a fejedben: a tökéletes férfinak anyagilag rendben van a helyzete, jó fizikummal rendelkezik és készen áll a családalapításra is.

Sajnos nagyon gyakran meg kell tapasztalnod azt, hogy igényeidnek csak nagyon kevesen felelnek meg.

 
 
 
Halak Kép forrása: unsplash

12/12 Halak

Ha Halak csillagjegyű vagy, akkor hiszel az egyetlen és igaz szerelemben. Hiszed azt, hogy él valaki ezen a bolygón, akit csak neked teremtettek.

Gyakran esel szerelembe első látásra, és hamar úgy érzed, megtaláltad az igazit.

Ilyenkor igyekszel felgyorsítani a dolgokat, hamar belevágsz az összeköltözésbe és próbálsz elköteleződni.

Az együtt éléssel azonban előjönnek a problémák, olyanok, amelyeket a kezdeti időszakban a lila köd miatt nem láttál.