5 spirituális módszer, ami segít bevonzani az igaz szerelmet

Szirák Viki
Írta: ,
5 spirituális módszer, ami segít bevonzani az igaz szerelmet

Kép forrása: Nanihta/depositphotos.com

Eleged van a szingliségből, és most már tényleg egy komoly kapcsolatot szeretnél? Szuper, ha megpróbálsz többféleképpen is ismerkedni, de érdemes biztosra menned, és az ezotériát is segítségül hívni. Az alábbi trükkök ugyanis varázslatos módon segítenek a szerelmet bevonzani az életedbe!

Ha szeretnéd bevonzani a szerelmet az életedbe, be kell bizonyítanod, hogy készen állsz rá, és simán belefér egy férfi az életedbe.

Ezért érdemes a hálószobádban egy nagytakarítást tartanod, és megszabadulni azoktól a holmiktól, amik csak a helyet foglalják.

Aztán a szekrényed egyik fiókját vagy polcát ürítsd ki, utalva ezzel arra, hogy igenis van helye egy másik személynek az otthonodban.

Ez is a vizualizáció egyik formája, ami által pozitív rezgéseket továbbítasz az univerzum irányába.

Ha megvan a listád, jöhet a második feladat: képzeld el gondolatban, hogy ez a férfi létezik, és hogy hamarosan találkozni is fogtok egymással.

Ilyenkor azt is szokták javasolni, hogy készíts álomtáblát: magazinokból vágj ki különböző képeket, amelyek valamilyen formában megtestesítik azt, amit keresel.

Ha naponta többször is látod, gondolsz rá, és pozitív maradsz, az univerzum megérzi, és bevonzza ezeket az életedbe.

Természetesen ehhez elengedhetetlen a türelem is, hiszen nem fog egyik napról a másikra az ajtódon kopogtatni a tökéletes férfi!