5 spirituális módszer, ami segít bevonzani a szerelmet

Szirák Viki
Írta: ,

Eleged van a szingliségből, és most már tényleg egy komoly kapcsolatot szeretnél? Szuper, ha megpróbálsz többféleképpen is ismerkedni, de érdemes biztosra menned, és az ezotériát is segítségül hívni. Az alábbi trükkök ugyanis varázslatos módon segítenek a szerelmet bevonzani az életedbe!

Írd össze egy papírra, mik azok a tulajdonságok, amikkel a lelkitársadnak feltétlenül rendelkeznie kell. Persze ne szaladj el a végletekig, nem szabad minden pozitív dolgot összeírnod, hiszen tökéletes emberek nem léteznek. A legjobb, ha három-négy dolgot írsz fel ehhez a ponthoz, például hogy legyen hűséges típus, és hogy rendelkezzen jó humorérzékkel.

A következő a listán az, hogy mik azok a dolgok, amiknek örülnél, ha meglenne benne, de nem feltétlenül ragaszkodsz hozzá. Például ide kerülhet az, hogy jó lenne, ha magas lenne, vagy ha barna lenne a haja.

Végül pedig az a pont következik, ahova leírod, milyen tulajdonsággal ne rendelkezzen. Ide jöhet az, hogy ne legyen erőszakos, vagy hogy ne legyen hazudós típus.

 

Ha megvan a listád, jöhet a második feladat: képzeld el gondolatban, hogy ez a férfi létezik, és hogy hamarosan találkozni is fogtok egymással.

Ilyenkor azt is szokták javasolni, hogy készíts álomtáblát: magazinokból vágj ki különböző képeket, amelyek valamilyen formában megtestesítik azt, amit keresel.

Ha naponta többször is látod, gondolsz rá, és pozitív maradsz, az univerzum megérzi, és bevonzza ezeket az életedbe.

Természetesen ehhez elengedhetetlen a türelem is, hiszen nem fog egyik napról a másikra az ajtódon kopogtatni a tökéletes férfi!