Szépség horoszkóp – Tudd meg, melyek a legjellemzőbb külső tulajdonságaid

Nagy Ágota
Írta: ,
Szépség horoszkóp – Tudd meg, melyek a legjellemzőbb külső tulajdonságaid

A különböző csillagjegyek szülötteit olyan tulajdonságok és életmódbeli szokások jellemzik, amelyek fizikumukra, kinézetükre és kedvenc színeikre engednek következtetni. Ismerd meg a Te csillagjegyedhez milyen külső és színek társulnak.

Bak

A Bakok meglehetősen vékony, csontos, alacsony vagy átlag magasságú emberek. Mélyen ülő, komoly szemük van. Általános megjelenésük szigorúságot, szilárdságot, mélységet és érettséget sugároz.

Öltözködésük józan és semleges. A gond az, hogy inkább szeretnek praktikusan, mint esztétikusan öltözni. Gyakran úgy néznek ki, mint a tudósok, filozófusok, vagy bölcs emberek, akiknek a megjelenés másodlagos. Kedvenc színeik a fekete, szürke, zöld és barna.

Kos

A Kosok erős, karakán fizikai jellemzőkkel rendelkeznek. Álluk, orruk és szájuk karakteres.

Általában sportos, átlagos vagy átlagon felüli magasságúak. Gyakran vörös vagy barna hajúak, szemöldökük szép ívű. Dinamikus nők vagy férfiak. Egész testalkatukkal hatalmat és szikár határozottságot sugallnak.

Megjelenésük általában excentrikus, gyakran játékos, energikus és kifinomult. A Kosok nem tartoznak a diszkrét típus közé. Kedvelik a piros, narancs, ciklámen és burgundi színeket.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!