Hogyan befolyásolja életünket a Szaturnusz, a sorsfordítás bolygója 2019-ben?

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Cikksorozatunkban sorra vesszük, a különféle bolygók milyen hatást gyakorolnak életünkre globálisan és egyénileg egyaránt. Jelen cikkünkben a Naprendszer egyik legnagyobb bolygója, a Szaturnusz kerül sorra. A sorsfordítás jelképeként elhíresült bolygó valóban döbbenetes változásokat hoz az életünkbe, és ezek a változások nem feltétlenül pozitívak…

A sorsfordítás bolygója

Bár elsősorban tanító céljai vannak a Szaturnusznak, és a biztonságra való törekvéseinket erősíti, különösen gondterhes időkben uralkodik felettünk. Gyakori, hogy a Szaturnusznak köszönhetően fájdalmas és elkerülhetetlen kitérőket kell tennünk az életünkben. Ezek a feladatok általában utólagosan kamatoznak, tehát tanulságok lesznek belőlük, de akkor és ott nagyon nehéznek bizonyulnak: főleg úgy nyilvánulnak meg, hogy rendszeresen akadályokba ütközünk a törekvéseink során.

A Szaturnusz szándéka az asztrológiában az, hogy próbára tegyen bennünket azért, hogy végül ki tudjuk terjeszteni életünk, lehetőségeink határait. Arra hívja fel a figyelmünket, hogy az evilági és anyagi értékeknél magasabb célok vezéreljenek minket.

Hogyan befolyásolja életünket a Szaturnusz, a sorsfordítás bolygója 2019-ben?

Ha valakinek a születési képletében rossz szöget vet a Szaturnusz, akkor annak az élete egész biztosan nem lesz sétagalopp. Az ilyen ember jó eséllyel rengeteg aggodalmaskodással, visszahúzódó személyiséggel, melankolikus alaphangulattal, esetlenéggel és gátlásossággal van „megáldva”. Rossz az ítélőképessége, egoista a látásmódja, önző, sok esetben kíméletlen és természetesen örökké elégedetlen.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!