A számmisztika megmutatja, hogy miben vagy tehetséges. Magadra ismersz?

Schuster Borka
Írta: ,
A számmisztika megmutatja, hogy miben vagy tehetséges. Magadra ismersz?

Vannak hagyományok, miszerint a neved nemcsak a megkülönböztetésedre szolgál, hanem egyenesen magában hordozza a sorsodat is. Ha kíváncsi vagy, milyen képesség tartozik hozzád a neved alapján, keresd meg a neved betűinek helyét az ABC-ben, majd add össze a hozzájuk tartozó értékeket. Az A betűhöz az 1-es a B-hez a 2-es, a C-hez a 3-as, a Cs-hez a 4-es szám tartozik, és így tovább. Ha többjegyű számot kaptál, annak a számjegyeit is add össze, egészen addig, amíg egyjegyű szám nem lesz az eredmény.

1

Azok, akik neve az egyes számot hordozza magával, gyakorta a festészetben, vagy a rajzolásban jeleskednek.

Alapvetően vizuális típusok, így ha nem is ábrázolással keresik majd a kenyerüket, de mindenképpen gyakori, hogy képekben gondolkodnak, és jobban meg tudják jegyezni azt, amit nem csak hallanak, de látnak is.


Ki a védőangyalod? Így tudhatod meg a születési számodból


Ugyanakkor sokan közülük valóban ezt a szakmát választják, és grafikus, esetleg képzőművész válik belőlük.

2

A kettes szám hordozóinak tehetsége a szavak erejében rejlik, jó íráskészséggel megáldott emberek, akik mindig megtalálják a szándékaiknak megfelelő stílust, amivel elérhetik a céljaikat, örömet okozhatnak másoknak, esetleg meggyőzhetnek valakit arról, amit fontosnak tartanak.

Remekül mesélnek történetet, így környezetük sokszor kifejezetten szórakoztatónak találja őket, és még az is lehet, hogy írással keresik majd meg a kenyerüket.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba