A számmisztika elárulja, hogy mit mond a neved a sorsodról

Schuster Borka
Írta: ,
A számmisztika elárulja, hogy mit mond a neved a sorsodról

Semmi nem történik véletlenül, és létezésünknek is nyomós oka van, mindannyian valamilyen céllal jöttünk a világra. Egyesek szerint a nevünk meghatározza a sorsunkat, és kijelöli az utunkat, de az persze már csak rajtunk múlik, hogyan váltjuk valóra a feladatunkat. Ha érdekel a számmisztika, nézd meg, a te neved milyen feladatot jelölt ki számodra a Földön!

Így számolj!

Az ABC minden betűjéhez a sorszáma tartozik, tehát az A-hoz az 1-es, a B-hez a 2-es, és így tovább. A hosszú és rövid magánhangzókat nem kell megkülönböztetned egymástól, de a W, az X és az Y is számít. Írd le a teljes nevedet, majd add össze az ezekhez tartozó számokat. Ha kétjegyű számot kapsz, annak a számjegyeit is add össze, egészen addig, míg az eredmény egyjegyű nem lesz. Ez a te sorsszámod.

A – 1, B – 2, C – 3, D – 4, E – 5, F – 6, G – 7, H – 8, I – 9, J – 10, K – 11, L – 12, M – 13, N – 14, O – 15, P – 16, Q -17, R – 18 ,S – 19, T – 20, U – 21, V – 22, W – 23, X – 24, Y – 25, Z – 26

Pl. Kis Panna => 11 + 9 + 19 + 16 +1 + 14 + 14 + 1 = 85 => 13 => 4

1-es

Az 1-es sorsszám viselői vezetésre, példamutatásra születtek, többnyire szilárd elképzelésük van arról, mi a jó és mi a rossz, és feladatuk, hogy ezt másoknak is megmutassák.

Ritkán lesz azonban belőlük prédikátor típus, az ő feladatuk inkább az, hogy saját életüket úgy éljék, hogy az követendő példa lehessen. Lehet, hogy ezért szülőként érzik kiteljesedni magukat, vagy tanárként, esetleg bíróként találják meg a számukra megfelelő hivatást.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!