Milyen gyorsan hevered ki a szakítást? A horoszkópod elárulja

Schuster Borka
Írta: ,
Milyen gyorsan hevered ki a szakítást? A horoszkópod elárulja

Egy szakítás minden esetben fájdalmas dolog, és nem csoda, ha az ember szeretné tudni, meddig kell még a lelki sebektől szenvednie, és mikor kezdi el végre kicsit önfeledten érezni magát. Ugyan a fájdalom kezelésére mindenkinek van módszere – van, aki a barátaival csap görbe estét, más kisírja magát egy romantikus filmen – megúszni a dolgot teljesen nem lehet. Hogy a szakításon mennyi idő alatt teszed túl magad, persze sok mindentől függ, a saját adottságaidtól kezdve az élethelyzeteden át a kapcsolatotok természetéig, de horoszkópod is árulkodhat róla, mennyi ideig rágódsz a lelki seben.

Kos

A Kosokra jellemző, hogy gyorsan továbblépnek, nem szeretnek a múlt sebein rágódni, és energiavesztegetésnek tartanak mindent, ami egy lezárt ügy feletti siránkozáshoz hasonlít. 

A szakításokon így gyorsan túllépnek, de előfordul, hogy egyáltalán nem, vagy túl kevés időt adnak maguknak a lelki sérülés feldolgozására, és az elfojtott vagy meg nem élt fájdalom később nagyobb erővel térhet vissza.
Bika

A Bikákat nem könnyű leteríteni a lábukról, de amilyen erősek és szívósak, olyannyira megviselheti őket egy érzelmi csalódás. 

Az ő esetükben minden attól függ, mennyire tárták fel a szívüket: a felszínes kapcsolatokon könnyen továbblépnek, nem csinálnak büszkeségi kérdést a dologból, viszont, ha valakinek megmutatták a legféltettebb gondolataikat, és az mégis elárulja őket, azt nagyon meg tudják szenvedni.