Te hogyan teszed túl magad egy szakításon? Csillagjegyed segíthet

Balatoni Dóra
Írta: ,
Te hogyan teszed túl magad egy szakításon? Csillagjegyed segíthet

Kép forrása: photogrist.com

Vannak olyan emberek, akik a szakítás után magányra vágynak és hosszú hetekig ki sem mozdulnak otthonról, mások pedig szinte azonnal az új lehetőségeken törik a fejüket és igyekeznek minél előbb érzelmileg is elengedni szerelmüket. Te hogyan viseled az elválást? Olvasd el cikkünket és tudd meg, miről árulkodik a csillagjegyed!

Rák Kép forrása: Ivan Golovchak

Ha Rák a csillagjegyed, akkor igazán érzékeny és törékeny jellem vagy. Annak ellenére, ha épp nincs semmilyen probléma az életedben, akkor is vágysz mások figyelmére, törődésére.

Ha pedig épp szerelmi bánatod van, akkor igazán jól esik, ha mások pátyolgathatnak és együtt érezhetnek veled. Ez azonban nem azt jelenti, hogy fűnek-fának kiöntöd a szívedet, sőt legmélyebb érzéseidet megtartod magadnak.

Úgy érzed, nagyon kevés emberben bízhatsz meg, ezért jobbnak érzed magadban tartani a fájdalmadat. Még a párodnak is nehezen nyílsz meg, de talán pont azért fájdalmas egy későbbi szakítás, mert ő az a kivételes személyiség, akit közel engedtél magadhoz.

Bak Kép forrása: duchessdior.blogspot.hu

Ha a Bak csillagjegy szülötte vagy, akkor leginkább szigorú szabályok jellemzik az életedet. Biztonságra és stabilitásra vágysz, csak nagyon ritkán kockáztatsz.

Igaz ez a baráti és a szerelmi kapcsolataidra is. Igényled, hogy békés és nyugodt körülmények között élhess, hogy párod szeretettel és odaadással várjon odahaza.

Kissé bizonytalan vagy másokban és magadban is, ezért folyton megerősítésre vágysz. Jobban kellene szeretned önmagadat, ne légy túl kritikus magaddal szemben.

Amíg ezen nem dolgozol és nem javítasz, addig nagyon nehezen fogod viselni a szakításokat, hiszen folyton magadban keresed majd a hibát. Próbálj meg kissé függetlenebb lenni és erősítsd meg a személyiségedet.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!