Stresszes az életed? 5 csillagjegy, akik rátesznek még egy lapáttal

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Stresszes az életed? 5 csillagjegy, akik rátesznek még egy lapáttal

Kép forrása: unsplash

Időnként mindenkinek vannak stresszesebb szakaszai az életében, de persze az is előfordulhat, hogy neked az átlagosnál több idegeskednivaló jutott. Akár stresszes az életed, akár nem, ha az alábbi csillagjegyek között magadra ismersz, akkor te szinte keresed a kihívásokkal és feladatokkal járó élethelyzeteket – ami nyilván nem kevés feszültséggel jár.

Skorpió Kép forrása: sisterspro/Depositphotos

A skorpiók nagyon szélsőségesek tudnak lenni, de általában jellemző rájuk, hogy a nehezebb utat választják.

Kutatják a kihívásokat, úgy érzi, csak akkor tudnak fejlődni, ha újabb és újabb akadályokat gyűrnek maguk alá. Talán mondani sem kell, ez kellőképpen stresszes életvitelt jelent.

Nem bírják elviselni, ha mások uralkodnak rajtuk, ezért mindig főnöki pozícióba törekszenek. Karrierjük egyértelműen stresszes, és sajnos a magánéletük is az.

Skorpióként te ugyancsak szenvedélyes vagy, de két véglet létezik számodra a kapcsolatokban: a minden elsöprő szerelem és a gyűlölet. Ezzel ismét az a gond, hogy minden, csak nem nyugodt állóvíz… Ami egyébként sem jellemző semmilyen formában az életedre.

Rák Kép forrása: ivankyryk/Depositphotos

A rákok másként stresszelnek, mint a korábban említett jegyek. Bár nekik is fontos lehet a karrierjük, céljaikért ők is kitartóan küzdenek, leginkább a megfelelési kényszerük az, ami állandóan stresszben tartja őket.

Rákként nagyon lényeges számodra a nőiség megélése, kiteljesítése, emiatt minden vélt, vagy valós kudarcot katasztrófának élsz meg.

Érzelmes és empatikus vagy, de nincs túl sok önbizalmad, állandóan megkérdőjelezed a sikereidet és a döntéseidet. Rendszeresen olyan kérdésekkel bombázod magadat, amik felőrlik az idegeidet, mert azok folyton a múltra koncentrálódnak: „Nem kellett volna másként csinálnom?”.

Erre az egészre rátesz egy lapáttal, hogy nagyon gyengéd és odaadó a személyiséged, próbálsz mindent érzelmi szinten rendezni, ami viszont újabb stressz forrást jelent.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!