Megmutatjuk, milyen mozgásformák illenek hozzád csillagjegyed szerint

Schuster Borka
Írta: ,

A rendszeres sportolás nem csak azért fontos, mert segít megőrizni a bomba formádat, az egészséged szempontjából is fontos szerepet tölt be. Megragadni a rendszeres testmozgás mellett viszont csak akkor lehet, ha megtaláltad a hozzád legjobban illő edzést.

Ha nekiállsz, akkor szinte megállíthatatlan vagy, de a kitartás nem a legerősebb oldalad.

Azok a sportok valók ezért leginkább a számodra, amelyek változatosak és nem unod meg őket, például a köredzések, ahol gyorsan változik a feladat.

Diétás étel tipp: Egy finom tonhalsaláta, ami a benne található fehérjének köszönhetően gyorsan visszaadja az energiádat, jó választás lehet utána.

Nem vagy az a típus, aki feladja az első fárasztó edzés után, nagyon sok benned a kitartás és az akaraterő, ezért passzolnak hozzád az olyan sportok, amelyek hosszú távra építenek.

Ha van kitűzött célod, az nagy motivációt jelent a számodra, ezért például egy maraton lefutása testhez álló feladat lehet.

Diétás étel tipp: A komoly munka után persze kell az energia, de ha mondjuk egy paradicsomos-kagylós tésztát eszel a legkiválóbb durumlisztből készült tésztából, azzal csak nyerhetsz.