Megmutatjuk, milyen mozgásformák illenek hozzád csillagjegyed alapján

Schuster Borka
Írta: ,
Megmutatjuk, milyen mozgásformák illenek hozzád csillagjegyed alapján

Kép forrása: izf/depositphotos.com

A rendszeres sportolás nem csak azért fontos, mert segít megőrizni a bomba formádat, az egészséged szempontjából is fontos szerepet tölt be. Megragadni a rendszeres testmozgás mellett viszont csak akkor lehet, ha megtaláltad a hozzád legjobban illő edzést.

Szeretsz a középpontban lenni, jól érzed magad társaságban, ezért olyan sportot érdemes keresned, amit nem kell egyedül űznöd, és ami a társaságot is összekovácsolja.

Érdemes szétnézni, hogy van-e a közeledben például amatőr kézi labda klub, vagy más labdajátékokba be tudsz-e kapcsolódni.

Diétás étel tipp: Az edzések után pedig egyél egy finom almás kéksajt salátát, ami éppen olyan pikáns és izgalmas, mint a te személyiséged!

A bevált recepteket szereted követni, akár diétás ételekről, akár alakformálásról van szó.

Mivel gyakorlatias vagy, szívesen választasz olyan sportot, ami egyszerre hasznos is, például a biciklizés, így edzés közben szó szerint haladhatsz is a napi feladataiddal, például elintézheted a piac felkeresését, vagy elmehetsz a postára.

Diétás étel tipp: Amikor pedig a könnyű, diétás fogásra kerül a sor, egy klasszikus natúr csirkemell görög salátával mindig remek választás.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!