Melyik sport illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Schuster Borka
Írta: ,
Melyik sport illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

A rendszeres testmozgás nem csak olyankor fontos, mikor nyakunkon a bikiniszezon. A sportnak köszönhetően egész évben jobban érezheted magadat a bőrödben, és magát az edzést is élvezheted, ha olyan mozgásformát találsz, amit tényleg szívesen és szenvedéllyel végzel.

Bika

A Bikák kitartóak, szívósak, és imádnak kihívásokat állítani maguk elé, így számukra jó döntésnek bizonyulnak azok a sportok, ahol hosszú távon kell dolgozniuk, és ahol kihasználhatják az akaraterejüket.

A hosszútávfutás például kifejezetten segíthet abban, hogy a nap végén ellazuljanak, és ha rendszeresen gyakorolnak, akár egy maraton sem jelenthet akadályt nekik.

Vízöntő

A mindig komoly Vízöntők szeretik sport közben kiélni a játékosabb énjüket, és szívesen kísérletezgetnek új, vagy kevésbé ismert mozgásformákkal.

Érdemes kipróbálnia a Kangoo-t, ami évek óta népszerű sport és szabadidős tevékenység egyben: a rugós cipőben végzett gyakorlatokat a Vízöntő a maga erőbedobásának megfelelő intenzitással élvezheti, a hullámzó mozgás pedig képes teljesen megnyugtatni a Vízöntőt, mert a tenger ringatására emlékezteti.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!