Melyik sport illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Schuster Borka
Írta: ,
Melyik sport illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

A rendszeres testmozgás nem csak olyankor fontos, mikor nyakunkon a bikiniszezon. A sportnak köszönhetően egész évben jobban érezheted magadat a bőrödben, és magát az edzést is élvezheted, ha olyan mozgásformát találsz, amit tényleg szívesen és szenvedéllyel végzel.

Bika

A Bikák kitartóak, szívósak, és imádnak kihívásokat állítani maguk elé, így számukra jó döntésnek bizonyulnak azok a sportok, ahol hosszú távon kell dolgozniuk, és ahol kihasználhatják az akaraterejüket.

A hosszútávfutás például kifejezetten segíthet abban, hogy a nap végén ellazuljanak, és ha rendszeresen gyakorolnak, akár egy maraton sem jelenthet akadályt nekik.

Vízöntő

A mindig komoly Vízöntők szeretik sport közben kiélni a játékosabb énjüket, és szívesen kísérletezgetnek új, vagy kevésbé ismert mozgásformákkal.

Érdemes kipróbálnia a Kangoo-t, ami évek óta népszerű sport és szabadidős tevékenység egyben: a rugós cipőben végzett gyakorlatokat a Vízöntő a maga erőbedobásának megfelelő intenzitással élvezheti, a hullámzó mozgás pedig képes teljesen megnyugtatni a Vízöntőt, mert a tenger ringatására emlékezteti.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?