A spirituális társadalom veszélyei – Ezekre figyelj, hogy elkerüld őket

Berényi Nóri
Írta: ,
A spirituális társadalom veszélyei – Ezekre figyelj, hogy elkerüld őket

A spirituális társadalom fénykorát éljük – ma már szinte mindenki második ember valamilyen guru vagy coach. Sőt, sokan beleesnek abba a hibába, hogy a földtől túlságosan elrugaszkodva egy másik világban élnek, pedig a spiritualitásnak nem ez lenne a célja, hanem az, hogy megteremtse a harmóniát a földi és egy felsőbbrendű világ között.

Menekülés Kép forrása: nouba.com.au

Nincs azzal semmi baj, ha elmész egy-két spirituális tanfolyamra, mert sok olyat kaphatsz lelkileg, ami által töltődsz, de ha már minden hétre jut egy, akkor talán ideje lenne szünetet tartanod.

Ez gyakran csak menekülés a problémák elől, és bár az ilyen tanfolyamok nagyon jó segítőid lehetnek, az igazán nagy dolgokat mégis neked kell véghez vinned az életedben.

Látogass el ilyen helyekre, de jól válogasd meg, hogy kiknek adsz bizalmat, és teljen el egy bizonyos idő az alkalmak között, hogy a gyakorlatban is hasznosíthasd a hallottakat.

Pár éve berobbant a Titok c. könyv és hirtelen mindenki alkalmazta a vizualizálás technikáját, hátha másnapra egy tűzpiros Ferrari várja majd a garázsban reggel, de azzal az egy dologgal nem számoltak (ami a legfontosabb), hogy ezért tenni is kell.

Nagyon bölcs dolog pozitívan gondolni és ráhangolódni arra, amit szeretnél, de ha te egész nap egy képet nézel csak a kedvenc kocsidról, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fog öt percen belül manifesztálódni. Először is tűzz ki magad elé célokat, határozd el, hogy véghez is viszed azokat, majd adj bele mindent a céljaid megvalósításába.

Na, ezután jöhet a pozitív gondolkodás és a vizualizálás, mert így már lesz táptalaja az álmaidnak.

Kérj, tegyél érte és megadatik! :)

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján