A spirituális társadalom veszélyei – Ezekre ügyelj, hogy elkerüld őket!

Berényi Nóri
Írta: ,

A spirituális társadalom fénykorát éljük – ma már szinte mindenki második ember valamilyen guru vagy coach. Sőt, sokan beleesnek abba a hibába, hogy a földtől túlságosan elrugaszkodva egy másik világban élnek, pedig a spiritualitásnak nem ez lenne a célja, hanem az, hogy megteremtse a harmóniát a földi és egy felsőbbrendű világ között.

Menekülés Kép forrása: nouba.com.au

Nincs azzal semmi baj, ha elmész egy-két spirituális tanfolyamra, mert sok olyat kaphatsz lelkileg, ami által töltődsz, de ha már minden hétre jut egy, akkor talán ideje lenne szünetet tartanod.

Ez gyakran csak menekülés a problémák elől, és bár az ilyen tanfolyamok nagyon jó segítőid lehetnek, az igazán nagy dolgokat mégis neked kell véghez vinned az életedben.

Látogass el ilyen helyekre, de jól válogasd meg, hogy kiknek adsz bizalmat, és teljen el egy bizonyos idő az alkalmak között, hogy a gyakorlatban is hasznosíthasd a hallottakat.

A realitás elvesztése Kép forrása: tumblr.com, autumnroad

Semmi baj nincs azzal sem, ha álmodozó típus vagy, de azt fontos tudatosítanod magadban, hogy nem élhetsz egy másik világban, mert neked most, itt, a Földön van küldetésed. Sok embert teljesen beszippantott a spirituális láz és már azt is égi jelnek veszik, ha télen kisüt a nap.

Még ha hiszel is abban, hogy nincsenek véletlenek, akkor is el kell fogadnod, hogy nem határozzák meg minden léptedet spirituális események.

Persze, ha most csöppentél bele ebbe a világba, akkor könnyen magával ragadhat, de épp csak olyan szinten engedd be az életedbe, hogy az a saját lelki harmóniádat szolgálja, hiszen neked ebben a világban kell helyt állnod.