5+1 jel, ami arra utal, hogy spirituális gyógyító vagy

Szirák Viki
Írta: ,

Mindenkinek vannak különleges képességei, még akkor is, ha ezek elsőre talán nem olyan szembetűnőek. Például vannak, akik erős kapcsolatban állnak a spiritualitással, és léteznek olyanok is, akik szuper megérzéseikkel képesek mindig jó döntéseket hozni. Aztán ott vannak a spirituális gyógyítók, akik észrevétlenül meg tudják gyógyítani mások lelki problémáit, és segítenek az embereken. Ha az alábbi jelekben magadra ismersz, biztos, hogy te is közéjük tartozol!

Amikor egy spirituális gyógyító beleszorul a mókuskerékbe, és az élete az állandó rohanásról, stresszről és munkáról szól, nem tud szabadulni a gondolattól, hogy ennél fontosabb célokkal kellene foglalkoznia.

Persze tudja, hogy fontos pénzt keresni, hiszen enélkül nem lehet boldogulni a világban, de mégis úgy gondolja, hogy a számlák fizetése helyett jobb dolgokra is lehetne fordítani mindezt.

Ő mindig másokon akar segíteni, ezért a szabadidejében jellemző, hogy állatmenhelyen vagy más helyeken végez önkéntes munkákat, és gyakran vesz ételt a hajléktalanoknak is.

Nem szeretsz sokat beszélni, ezt hamar meg lehet állapítani rólad, de olyan jó hallgatóság vagy, hogy a csendes viselkedésed sosem ébreszt ellenszenvet másokban.

Tudod, mit kell kérdezni másoktól, hogy megnyíljanak előtted, és nem csak meghallod őket, de meg is érted azt, amit mondanak.

Ezért is vonzod annyira őket magadhoz.

Ugyanakkor ez együtt jár azzal, hogy időnként úgy érzed, valójában rád, mint ember nagyon kevesen kíváncsiak; hiszen olyan gyakran előfordul, hogy tőled szinte semmit sem kérdeznek mások.