A spirituális ébredés leggyakoribb tünetei

Berényi Nóri
Írta: ,
A spirituális ébredés leggyakoribb tünetei

Amikor elérkezel életednek azon szakaszába, hogy már jobban érdekelnek a belső, lelki dolgok, mint az anyagi világ, akkor egyaránt érezhetsz változásokat magadban és a környezetedben. Ezek nem biztos, hogy kellemes változások lesznek, sokkal inkább fájdalmasak és nyugtalanítóak, de mindenképpen szükségszerűek. Amint ezek lezajlanak, belecsöppensz egy olyan életbe, amire mindig is vágytál.

Testi tünetek Kép forrása: emilysoto.deviantart.com

Minden változás fájdalommal jár, ezt jobb, ha tudod, és mivel a testünk-lelkünk szorosan kapcsolódik egymáshoz, ezért ha lelkileg elkezdesz fejlődni, változni, akkor az testi tünetekkel is járhat.

Ebben a helyzetben vedd természetesnek, ha néha rád tör a fejfájás, izom- vagy ízületi görcs, esetleg derék- vagy hátfájás.

Ez csupán a DNS-szintű, intenzív változás jele.

Amint megtisztul a lelked, ez is elmúlik teljesen.

Hangulatingadozás Kép forrása: by-s.me

Egyik pillanatban azt érzed, hogy teljesen jól vagy, szinte szárnyalsz a megvilágosodástól, a következő percben pedig már nyoma sincs a jókedvnek. Az is elképzelhető, hogy csak úgy elkezdesz sírni és nem bírsz leállni.

Ezt nagyon nehéz megélni nem csak neked, de a környezetednek is.

Mindenki segíteni akar rajtad, de igazából te sem tudod, hogy mi a bajod és honnan jött ez a szörnyű hangulat, mivel különösebb oka nem volt.

Persze ilyenkor nagyon nehéz pozitívan szemlélni ezt a helyzetet, de nyugtasson az a tudat, hogy ez elmúlik, csak dolgozz tovább magadon!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!