4 személy, akivel nem véletlenül hozott össze a sors, de csak utólag derül ki, hogy miért

Szabó Erzsébet
Írta: ,
4 személy, akivel nem véletlenül hozott össze a sors, de csak utólag derül ki, hogy miért

Ha csak nem gondolsz át mindig mindent nagyon alaposan, valószínűleg nem is döbbentél rá eddig, hogy a te életedben is sok olyan ember volt, akikkel nem véletlenül hozott össze a sors. Lehet, hogy ezek az emberek csak rövid ideig gazdagították (vagy éppen mérgezték) a mindennapjaidat, de az biztos, hogy mindent alaposan felforgattak körülötted. Találkoztál már velük?

Hogyan ismered fel? Nem biztos, hogy véletlenül találkozol vele, sokan kifejezetten keresik azokat az embereket, akik betölthetnek egyfajta tanító szerepet az életükben. De az is lehet, hogy egyértelmű a jelenléte, támogatása, pl. ilyen szerepet tölthet be az életedben egy nagyszülő, vagy akár a szerelmed, a barátod is. Az garantált, hogy felismered állandó segítő, támogató szándékáról, ami minden esetben őszinte, de jószívű.

Miért hozott össze vele a sors? Mert mindenkinek szüksége van egy mentorra, egy támogató emberre, akire mindig számíthat. Ezek a személyek egyfajta tükrök, visszatükrözik az érzelmeinket, gondolatainkat, ám egy sokkal tisztább, egyértelműbb képben. Sokszor nem is kell, hogy tanácsot adjanak, elég a puszta jelenlétük ahhoz, hogy boldogabb és kiegyensúlyozottabb légy. Bár úgy tűnhet, nincs oka, hogy melléd rendeltettek, idővel majd meglátod, az ő bölcsességüket te is továbbítod majd másoknak, a következő generációnak – így pedig örökre életben maradnak a gondolataik.

 

Aki rádöbbentett valamire Kép forrása: inspiredbythis.com

Hogyan ismered fel? Jellemző módon teljesen más nézeteket vall, mint te.

Éppen ebből adódik, hogy nagyon idegesítőnek, zavarónak találtad az elején, egészen addig, míg végre el nem jutottatok odáig, hogy komolyabban elbeszélgessetek. Ekkor azonban olyat mondott, vagy tett, ami teljesen meghökkentett, és sokáig gondolkoztál rajta. Sőt, talán teljesen más nézetekkel éltél tovább, mint előtte.

Miért hozott össze vele a sors? Mert itt volt az ideje, hogy kicsit kilépj a komfortzónádból, és más oldalról is meglásd a dolgokat. Túlságosan szűklátókörűen gondolkoztál, esetleg elfelejtetted, milyen céljaid vannak, miket tűztél ki magad elé. Ez az ember segített, hogy másként lásd a dolgokat, és ezzel minden bizonnyal elősegítette, hogy egy jobb úton haladj tovább – még, ha ez egyáltalán nem is tűnt lehetségesnek.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?