Ez a smink illik hozzád legjobban a csillagjegyed szerint

Kővári Laura
Írta: ,
Ez a smink illik hozzád legjobban a csillagjegyed szerint
Mi jellemzi a csillagjegyek megjelenését és milyen sminkek illenek a különböző zodiákusokhoz? Sminkhoroszkópunkból megtudhatod.
Oroszlán

Az Oroszlánoknak markáns megjelenésük van, általában magasak és karcsúak, arcvonásaik karakteresek. Külsejük alakításakor elsősorban másságukat szeretik hangsúlyozni. Illik hozzájuk a feltűnő hajviselet, mint a tupírozott, dús hatású frizurák és nem riadnak vissza a különleges, ámde szokatlanabb hajszínektől sem. Az elegáns stílust kedvelik, külsejük alkalomtól függetlenül mindig kifogástalan.

Mivel szeretik a társaságot és a középpontban érzik a legjobban magukat, sminkjükben sem visszafogottak. Szeretik a csillogó festékeket, az erőteljes fekete tust, a határozott vonalú szemöldököt. A csillogó szájfény elengedhetetlen tartozéka sminkkészletüknek. Az elegáns stílus áll hozzájuk a legközelebb.

Az Oroszlánhoz illő sminkek Kép forrása: Termékek: ADEN Cosmetics
Az Oroszlán híres erős egyéniségéről. Ha Oroszlán vagy, akkor ahhoz, hogy a Téged övező figyelem osztatlan legyen, a sminkednek tökéletesnek kell lennie. A terrakotta és arany árnyalatok kiemelik személyiséged meleg, barátságos oldalát.

 
A Te színed a narancssárga. Ez a szín hatalommal és nagysággal tölt fel. Ha ezt viseled örömet fog okozni, növeli az optimizmust, könnyebben tudsz együttműködni másokkal. Vonzod a gazdagságot, jó pozícióba kerülsz az életben.

 
A szád többnyire csillogó rúzzsal van kiemelve és szájfénnyel teszed még ragyogóbbá. A rúzsozás nagymestere vagy, minden technikát betéve ismersz. A kedvenc rúzsaid színpalettáján az aranyos színek mellett az aktuális trendárnyalatok is szerepelnek…

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!