Beléptünk a Skorpiók időszakába: ezekre számíthatsz a következő néhány hétben

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Beléptünk a Skorpiók időszakába: ezekre számíthatsz a következő néhány hétben

Kép forrása: unsplash.com

Az asztrológiában minden mindennel összefügg: messze nem csak az hat ránk, milyen csillagzat alatt születtünk, hiszen az adott hónapnak, sőt, napnak is van egy-egy uralkodó állatövi jegye. Most a Skorpiók kerültek a porondra, az elkövetkezendő néhány hétben elsősorban ez a csillagzat fogja befolyásolni az életünket. De hogyan hat ránk?

Október már tagadhatatlanul az ősz szerves része, ez pedig magával hozza a változást az életünkbe, amit a természetben is megfigyelhetünk.

Sokak számára feltűnő lehet ez az átmenet, ugyanis az érzékeny Mérlegek hónapjából lépünk át a szenvedélyes és sokszor szélsőséges Skorpiók világába.

Sokan nem tudják, de októbert korábban a holtak havának is hívták, és bár a hivatalos halottak napja novemberben van, még ez az időszak is javában a Skorpiókhoz tartozik.

Mindez jól mutatja, hogy ebben a néhány hétben mi a feladatunk: a lezárás, beletörődés a történtekbe és a sérelmek meggyászolása, elengedése.

Bár a Skorpiókat sokan mogorvának és ellenségesnek tartják, ez korántsem igaz, nekik is akad egy érzékeny, törődő oldaluk – többek között ők azok, akik tényleg a végsőkig elmennek a szeretteikért és az igazságért.

Ugyanakkor az is igaz, hogy mivel a végletek emberei, nem igazán ismerik az arany középutat: gyűlölnek vagy imádnak, de sosem semlegesek.

Ennek megfelelően te is azt érezheted ebben az időszakban, hogy folyton két véglet között ingadozol, és magad sem tudod eldönteni, mit szeretnél igazán. Mintha állandóan győzködnöd kellene magadat valamivel kapcsolatosan, majd mire nekiveselkednél, ismét át kell rágnod mindent elölről.

Ezzel párhuzamosan most nem rossz ötlet belevágni az új projektbe, sőt! A Skorpiók híresek kitartásukról, elszántságukról, ebből tehát te is erőt meríthetsz ebben az egyébként nem túl vidám időszakban.