Kiszemeltél magadnak egy Skorpiót? Mutatjuk, hogyan nyerheted el biztosan a szerelmét

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A skorpiók a legmegosztóbb személyiségek közé tartoznak. Egyesek már első pillantásra rettegnek, tartanak tőlük, mások viszont meglátják előkelő, különleges oldalukat. A kérdés már csak az, milyenek a skorpió férfiak a szerelemben? Teljesen mások, mint amit gondolunk róluk, vagy megfelelnek a kritikáknak?

Milyen a szerelme? Kép forrása: stephaniesterjovski.com

Először is ellentmondást nem tűrő, akárcsak a személyisége. Ami biztos, hogy semmiképpen sem közömbös ember, így aztán a szereleme sem lehet másmilyen. Akit kiszemelt, azt meg is szerzi magának, ugyanis ebben a kérdésben főleg nem ismeri az arany középút fogalmát.

Ha egy skorpió valakit a kegyei közé vesz, azt elhalmozza minden jóval, és mindent megtesz azért, hogy szereleme semmiben, de tényleg semmiben ne szenvedjen hiányt. Emiatt válik kiváló társsá.

Azonban egy skorpióval lehetetlen dűlőre jutni, ha olyasmiről van szó, ami az érdekeivel szembemegy.

Egyszóval párkapcsolatban sem igazán képes a kompromisszumokra, nem hiszi, hogy a párjának igaza lehet egy olyan kérdésben, amivel ő nem ért egyet.

Szereti, ha csodálják, de erre általában ad is okot. Maximalista, mindig ügyel a megjelenésére, otthonára és persze arra is, hogy szeretteinek mindent megadjon.

Emiatt aztán nem lesz nehéz dolgod, ha bókolni szeretnél neki, de jól vigyázz, mert átlát a szitán, ha hamis érdemeit próbálod dicsérni! Megnyerheted a szimpátiáját, ha meglátod érzékeny oldalát, és ezt a részét igyekszed meghódítani.

Annak ellenére ugyanis, mit mutat magából, kifejezetten gyöngéd oldala is van egy skorpiónak. Persze ezt szigorúan tilos az orra alá dörgölni! Ellenben segít, ha meghallgatod sérelmeit, igazat adsz neki, és biztosítod támogatásodról.

Hosszútávon pedig az jelenti a megoldást, ha elfogadod őt döntéshozónak, nem szállsz szembe az akaratával.

 

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?