Kiszemeltél magadnak egy Skorpiót? Mutatjuk, hogyan nyerheted el a szerelmét

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A skorpiók a legmegosztóbb személyiségek közé tartoznak. Egyesek már első pillantásra rettegnek, tartanak tőlük, mások viszont meglátják előkelő, különleges oldalukat. A kérdés már csak az, milyenek a skorpió férfiak a szerelemben? Teljesen mások, mint amit gondolunk róluk, vagy megfelelnek a kritikáknak?

A skorpió hatalmas hibája, hogy sosem felejt. Ez az életben is hoz nehéz helyzeteket, pláne akkor, ha bosszúálló természettel párosul, ami esetükben meglehetősen gyakori.

Viszont párkapcsolatban sosem szerencsés, ha nem tud túllendülni sem az apróságokon, sem a nagyobb volumenű történéseken.

Elvárja tehát, hogy párja ne hibázzon, főleg ne olyan kérdésekben, ami kicsit is megrendíti köztük a bizalmat, vagy a család egységét.

Rendkívül határozott a fellépése, emiatt megköveteli, hogy otthon ő legyen a család ura: ennek általában senki nem is mond ellent. Megértő és türelmes partnert ritkán talál, így amikor végre rábukkan, nem ereszti.

Ha azonban magas elvárásai teljesülnek, ő lesz a leggyengédebb és legszenvedélyesebb férfi, akit csak kívánhatsz magad mellé.

 

A hamisságot, kegyes hazugságot egyenesen ki nem állhatja.

Utálja azt is, ha ellentmondasz neki, ő ugyanis meg van róla győződve, hogy a saját igaza alapvető és megmásíthatatlan, ergo aki szembeszáll vele, saját szegénységi bizonyítványát mutogatja.

Nem bírja, ha valaki megpróbál fölé keveredni, akár munkáról, teljesítményről, akár szimpla beszélgetésről van szó.

Ezekkel ellenállást, rossz kedvében bosszúvágyat szítasz benne. Elriasztod határozottságoddal, legalábbis képletesen, ugyanis nem létezik náluk határozottabb ember.

Ha nagyon talpraesett, magabiztos vagy, azzal csak azt éred el, hogy megpróbáljon leigázni, ami történhet akár úgy is, hogy eljuttok az egyéjszakás kalandig, ám tovább nem.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!