Ilyen vagy, ha Skorpió vagy – A Skorpió jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Balog Marianna
Írta: ,
Ilyen vagy, ha Skorpió vagy – A Skorpió jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…” cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Skorpió vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Mély érzésű Kép forrása: infidelicacy.tumblr.com

A külvilág felé nem mutatod, de nagyon érzékeny a lelkivilágod, ami egyáltalán nem baj, azonban vigyáznod kell, mert nagyon könnyen megsérülhetsz érzelmileg.

Rendkívül nagy tehetséggel olvasol az emberek lelkében. Képes vagy átérezni mások fájdalmát, és osztozni örömükben.

Különösen nagy intenzitással éled meg a pozitív és negatív érzelmeket egyaránt. Ha boldog vagy, madarat lehet veled fogatni, de ha szenvedsz, a poklok kínját éled át.

Kitartó Kép forrása: forestlore.tumblr.com

Elszánt természeted miatt a „nem tudom megcsinálni”, a „képtelen vagyok rá” és az ehhez hasonló kifejezések nem szerepelnek a szótáradban. Ha esetleg elsőre nem tudod kivitelezni a rád bízott feladatot, addig próbálkozol, amíg végül meg nem birkózol vele.

A magad elé kitűzött célokkal ugyanez a helyzet: addig nem nyugszol, amíg meg nem valósítod őket. A legnehezebb helyzeteket is képes vagy uralmad alatt tartani, előbb vagy utóbb minden problémára megtalálod a megoldást.

Az "ilyen vagy ha..." sorozat további részei

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba