A Skorpió marása ellen nincs orvosság, vagy talán mégis?

Kovács Andrea
Írta: ,
A Skorpió marása ellen nincs orvosság, vagy talán mégis?

Kép forrása: ViewApart/Depositphotos

Hamarosan elérkezünk az ősz talán egyik legharsányabb, és egyben sokakat megosztó horoszkópjához, a Skorpióhoz. Számtalan írást olvashattunk már arról, hogy ez a jegy mennyire kegyetlen és akaratos, mindazonáltal szenvedélyes és bátor. Ezek azonban olyan tulajdonságok, melyek születési hónaptól függetlenül szinte bárkit jellemezhetnének, így egy kicsit mélyebbre ástam, hogy megvizsgálhassuk, vajon milyen érzés lehet együtt élni egy ennyire markáns jegy szülöttével. Íme, az eredmény!

Érzelmek hálójában

Érdekes jegy a Skorpió, ugyanis rendkívül végletes tulajdonságokkal bír. A fentiktől eltekintve egy roppant érzelmes személyt ismerhetsz meg benne, ha kellő bizalommal fordul feléd, és megnyitja előtted Pandóra szelencéjét.

A kemény páncél alatt ugyanis egy érző, szerető szív lapul, ami módfelett odaadó tud lenni szerettei irányába.

Mindazonáltal énközpontúságának köszönhetően gyakran úgy érezheted, hogy te csak a második helyre szorulsz a fontossági sorrendben, pedig ez nem így van, még ha a látszat ezt is mutatja!

Ha egy Skorpió szívét elnyered, többé a csípése sem lesz olyan fájó, hiszen az már inkább csak egy természetéből fakadó megszokás lesz, sem mint valódi ártási szándék.

A jegyre jellemző, hogy remek beleérző készséggel rendelkezik, így minden érzelmi szituációban számíthatsz a támogatására, azonban ne lepődj meg rajta, ha olykor már annyira beleéli magát a dolgokba, hogy támogatóból inkább pártfogolttá avanzsál.

Marni tud, de mérgesen? Kép forrása: GaudiLab/Depositphotos

Az köztudott a Skorpióról, hogy markáns véleménnyel van szinte mindenről, azonban ezt nem is rejti véka alá, és finomkodást mellőzvén ezt közli is a külvilággal.

Nehezen elviselhető tulajdonsága, hogy elég kritikus szemmel tekint másokra, így a legapróbb hibáikat is képes az orruk alá dörgölni, míg ellenkező esetben, ha őt éri megszólás, vérig van sértve!

És jaj, annak, aki megbánt egy Skorpiót!

Hiú természetéből fakadóan ezt azonban nagyon nehéz elkerülni, hiszen még a pozitív kritikát is teljesértékű hadüzenetnek tekinti, a dacos hallgatása mögött pedig már forralja is a bosszúját!

Az elkövetett „bűn” mértékétől függ majd az is, hogy a marása mennyire lesz fájdalmas a számodra.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!