Így szeretnek a Skorpió férfiak – A Skorpiók szerelmének fény- és árnyoldalai

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Így szeretnek a Skorpió férfiak – A Skorpiók szerelmének fény- és árnyoldalai

Kép forrása: unsplash.com

A Skorpiókról általában megoszlanak a vélemények, aminek az az oka, hogy igen szélsőségesek tudnak lenni. Számukra ritkán létezik arany középút, sokkal inkább a „mindent vagy semmit” és a „gyűlölni vagy imádni” alapelvben hisznek. De milyenek a szerelemben?

Bár a Skorpiók élete nem mentes a kalandoktól, a szerelmet valóban megélik, és képesek a poklok poklát is megjárni, amikor elragadják őket az érzéseik és csalódást kénytelenek átélni. Nagyon mélyek az érzelmeik, ennek köszönhető, hogy sokszor szélsőségesen viselkednek. Ez a szélsőség nem minden esetben rossz dolog, gyakran éppen az ellenkezője igaz rájuk: teljesen odaadóak, törődőek, gondoskodóak lesznek. Számukra nagyon fontos a szeretkezés, és akkor élvezik igazán az együttléteket, ha az érzelmeik is a helyükön vannak. Ekkor valóban lehengerlően viselkednek és az ágyban is a maximumot nyújtják, felejthetetlen szeretőkké válnak.

Mindent imádnak, ami elérhetetlen és kellően misztikus

A Skorpiók nem szeretik maguk körül az állóvizet, mindig keresik a változatosságot, ennek köszönhetően rendszeresen a nehezebb utat választják az életben. Ez nem csak a karrierjükre igaz – amiben ugyancsak kedvelik a kihívásokat –, hanem a szerelmi életükre is.

Így szeretnek a Skorpió férfiak – A Skorpiók szerelmének fény- és árnyoldalai

Ami könnyen és egyszerűen megszerezhető, az egy Skorpiónak egész biztosan nem kell. Annál jobban vonzza az, ami elérhetetlen, kicsit misztikus, különleges és feszültségekkel teli.

A Skorpiók híresek bosszúálló énjükről, ami természetesen nem egyformán van jelen minden Skorpió szülött életében. Vannak, akik energiáikat mások megsegítésére, bátorítására fordítják, és kifejezetten jólelkűek. Ugyanakkor az igaz, hogy szinte minden Skorpiónak akad egy eltántoríthatatlan oldala, ami előtérbe kerülhet például a csalódásokat követően. Ha a Skorpió megbántva érzi magát, és nem tartja méltóságon alulinak a bosszút, akkor képes arra, hogy a legfájóbb pontra szúrjon. Ezért igaz a Skorpiókra úgy általában, hogy sokkal jobban jársz, ha jó kapcsolatot ápolsz velük, mint rosszat.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!