Skorpió a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Skorpió a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kép forrása: unsplash

Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegyet. A skorpió jegy szülötteitől sokan tartanak: tény és való, hogy akad a zodiákusodnak egy nagyon negatív oldala is. Ez azonban messze nem azt jelenti, hogy az összes skorpió sokkal szívesebben használná a rossz tulajdonságait, mint a pozitívokat. De mi a helyzet a párkapcsolataiddal? Kikkel találod meg a legkönnyebben a közös nevezőt? Lássuk!

Skorpió – Kos Kép forrása: ufabizphoto/Depositphotos

Nagyon forró és szenvedélyes tud lenni a ti kapcsolatotok, de leginkább csak addig, amíg tart a kezdeti lángolás.

Mindkettőtök számára fontos a szexualitás, és ezen a téren nem is akármilyen párost alkottok! Azonban, ahogy komolyra fordulnának a dolgok, és előtérbe kerülne mindaz, ami egy érett, felnőtt kapcsolathoz kell, már nem ennyire egyszerű a helyzet.

Nagyon erős személyiségek vagytok, de sok mindenben nem értetek egyet, és elsöprő energiáitokat gyakran egymás ellen fordítjátok – ahelyett, hogy építkeznétek belőle.

Mindketten arra vágytok, hogy a másik elismerjen bennetek, és kövessen, de ha ez megtörténne, egyszerre ki is ábrándulnátok belőle. Még barátként sem igazán tudtok jól együttműködni, szerelmespárként pedig gyakorlatilag kizárt – főleg hosszútávon.

Éppen szemben álltok egymással a csillagjegyeket ábrázoló képeken, ezért aztán meglehetősen kétesélyes a ti kapcsolatotok.

Annyira különböztök, hogy az már jó: a bika az egyetlen, aki képes teljes mértékben megfelelni az elvárásaidnak, és te vagy az egyetlen, aki ilyen mértékben fel tudja korbácsolni egy konzervatív bika vágyait.

A partnered türelme, szeretete és kitartása iránymutatást ad neked, a határozott és komolyan öntudatos skorpiónak, miközben nem érzed azt, hogy visszafogna, vagy éppen korlátozna.

Egyetlen, ám komoly nézeteltérést a féltékenység okozza köztetek, ami akár véglegesen is megmérgezheti a szerelmeteket. Ha ezen sikerül felülkerekednetek, akkor irigylésre méltó és csodálatosan szenvedélyes kapcsolatotok lehet. Az csak hab a tortán, hogy mindeközben egyformán kiteljesíthetitek az életcéljaitokat, ugyanis kölcsönösen erősítitek a másik gyenge pontjait.