5 csillagjegy, aki a rosszban is kitart majd melletted

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:
5 csillagjegy, aki a rosszban is kitart majd melletted

Kép forrása: unsplash

Természetesen neked sem ajánljuk, hogy kizárólag horoszkóp alapján válassz partnert, de ha az alábbi csillagjegyek valamelyikével rendelkezik a szerelmed, akkor megnyugodhatsz: ő az átlagnál kitartóbb, és minden esély megvan rá, hogy a hullámvölgyekben is támogatni fog.

Bika Kép forrása: unsplash.com

Nem egyszerű esetek a bikák, mégis ide kell sorolnunk őket, ugyanis a szerelemben iszonyúan kitartóak. Mindenáron stabil és biztos kapcsolatra vágynak, a lehető legjobbra törekszenek, ezért pedig nagyon sokat hajlandóak tenni – szükség esetén akár komoly áldozatokat is hoznak.

Kissé maradinak tűnhetnek, ugyanis a legtöbb bika ragaszkodik a hagyományokhoz, a tradíciókhoz, de ez párkapcsolatban gyakran inkább romantikában, lovagiasságban nyilvánul meg – ami azért nem olyan rossz dolog.

Mivel egész életükben arra tesznek erőfeszítéséket, hogy amit már elértek, azt megőrizzék, nagyon jó esély van rá, hogy a párkapcsolatokban is hasonló alapelveket próbálnak majd gyakorolni.

Mérleg Kép forrása: unsplash.com

Nem igazán találunk egy mérlegnél türelmesebb és úgy általában kedvesebb jegyet. Szinte mániája az egyensúlyra való törekvés, ezért aztán óhatatlan, hogy a párkapcsolatában is mindig a harmóniát keresse.

Bármit hajlandó megtenni azért, hogy összhangban legyen önmagával és a társával, ebbe pedig nem igazán fér bele sem a konfliktus, sem a veszekedés.

Meglehetősen romantikus tud lenni, bár az nem feltétlenül igaz, hogy ez a hozzáállás teljes mértékben átszövi a mindennapjait. Ami viszont biztos, hogy óvja és védi a párkapcsolatát, a társát, számára sokkal fontosabb a család egysége és az otthoni összhang, mint bármi más. Emiatt a mérlegekre is igaz, hogy kitartásuk sokszor a párkapcsolatukra koncentrálódik, mert úgy vélik, ha a család boldog, akkor minden rendben van.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?