5 csillagjegy, aki a rosszban is kitart majd melletted

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 csillagjegy, aki a rosszban is kitart majd melletted

Kép forrása: unsplash

Természetesen neked sem ajánljuk, hogy kizárólag horoszkóp alapján válassz partnert, de ha az alábbi csillagjegyek valamelyikével rendelkezik a szerelmed, akkor megnyugodhatsz: ő az átlagnál kitartóbb, és minden esély megvan rá, hogy a hullámvölgyekben is támogatni fog.

Bika Kép forrása: unsplash.com

Nem egyszerű esetek a bikák, mégis ide kell sorolnunk őket, ugyanis a szerelemben iszonyúan kitartóak. Mindenáron stabil és biztos kapcsolatra vágynak, a lehető legjobbra törekszenek, ezért pedig nagyon sokat hajlandóak tenni – szükség esetén akár komoly áldozatokat is hoznak.

Kissé maradinak tűnhetnek, ugyanis a legtöbb bika ragaszkodik a hagyományokhoz, a tradíciókhoz, de ez párkapcsolatban gyakran inkább romantikában, lovagiasságban nyilvánul meg – ami azért nem olyan rossz dolog.

Mivel egész életükben arra tesznek erőfeszítéséket, hogy amit már elértek, azt megőrizzék, nagyon jó esély van rá, hogy a párkapcsolatokban is hasonló alapelveket próbálnak majd gyakorolni.

Mérleg Kép forrása: unsplash.com

Nem igazán találunk egy mérlegnél türelmesebb és úgy általában kedvesebb jegyet. Szinte mániája az egyensúlyra való törekvés, ezért aztán óhatatlan, hogy a párkapcsolatában is mindig a harmóniát keresse.

Bármit hajlandó megtenni azért, hogy összhangban legyen önmagával és a társával, ebbe pedig nem igazán fér bele sem a konfliktus, sem a veszekedés.

Meglehetősen romantikus tud lenni, bár az nem feltétlenül igaz, hogy ez a hozzáállás teljes mértékben átszövi a mindennapjait. Ami viszont biztos, hogy óvja és védi a párkapcsolatát, a társát, számára sokkal fontosabb a család egysége és az otthoni összhang, mint bármi más. Emiatt a mérlegekre is igaz, hogy kitartásuk sokszor a párkapcsolatukra koncentrálódik, mert úgy vélik, ha a család boldog, akkor minden rendben van.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!