Rossz csillagjegy párosítások – Ugye, ti nem vagytok köztük?

Kovács Andrea
Írta: ,
Rossz csillagjegy párosítások – Ugye, ti nem vagytok köztük?

Kép forrása: unsplash

Vannak csillagjegyek, amelyek párkapcsolati szempontból szuper párost alkotnak, és minden természetesen, magától értetődően alakul kettejük között. Azonban jó, ha tudod, hogy a horoszkóp szerint egyes jegyek már kevésbé ilyen szerencsések, és az ellentétes tulajdonságaik miatt egyáltalán nem illenek össze!

Te nem vagy az a típus, aki előszeretettel beszél az érzéseiről; inkább szereted megtartani magadnak őket, mert félsz attól, hogy sebezhetővé válsz.

Emiatt viszont egy Rák jegyű személlyel szinte kizárt, hogy működőképes legyen a párkapcsolatod.

Ő ugyanis igényli ezeket a mélyebb, érzelmesebb beszélgetéseket, aminek hiányában túl sok konfliktusra kerülne sor közöttetek.

Szintén nem jó ötlet Mérleg jegyűekkel ismerkedned, mert nagyon eltérő nézeteket vallotok, amit nem tudnátok egyensúlyba hozni.

A Kos jegyű emberek imádják a szabadságot, ezen kívül pedig rendkívül extrovertáltak és nyitottak, ezért imádják, ha sokan körül veszik őket a hétköznapokban is.

Emiatt viszont egyáltalán nem jönnek ki jól hosszú távon azokkal, akik ennek ellenkezőjét szeretik: ha például egy introvertált típussal hozza össze az élet, szinte biztos, hogy rövid távú lesz a viszonyuk, mindegy, mekkora a vonzalom.

Ezért is van az, hogy egy Rák vagy Bak jegyű személlyel sosem alkot jó párost a Kos, hiszen egyáltalán nem ugyanarra vágynak.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba