Romantikus és határozatlan? Ilyen együtt élni a Halakkal

Horváth Petra
Írta: ,

A Halak egy érdekes jegynek számít a téli felhozatalból, ugyanis valamelyest már átcsúszik a tavaszba, és talán pontosan ennek köszönhető, hogy nem olyan karakteres, mint a Bak vagy a Vízöntő. Azonban, az ő esetében is érdemes kissé a kulisszák mögé lesni ahhoz, hogy megismerhessük a valódi mivoltát. A közhiedelemmel ellenben ugyanis a Halak nem csak a jólelkűségükről ismertek. Nézzük tehát, mire számíthatunk, ha össze szeretnénk bútorozni egy Halak férfival!

A szolgalelkűség ajándék vagy teher? Kép forrása: jamie-dornan.org

Folyton adakozik, segít, ahol tud, és tényleg figyelmes a környezetével? Igen, ez valóban egy Halak lesz! A legtöbbjük valóban jólelkű, és örömmel teszi, amit tesz, nem csak a külvilág felé mutatott imidzsén próbál javítani ezekkel.

Azonban sajnos a Halak könnyen át tudnak esni a ló túloldalára, és szolgalelkűvé válni, amit sokan szeretnek is kihasználni.

Ha nem társul a segítőkészségük mellé talpraesettség és érzék ahhoz, hogy kiszűrjék, ki használja őket bábként, könnyen egy agyonhajszolt, kifacsart ember mellett találhatjuk magunkat.

Sajnos nem ritka eset, hogy a Halak képtelen nemet mondani bármilyen irányába érkező kérésre, még ha azt nem is feltétlenül szívesen teljesíti. És ne akarjuk jelen lenni, mikor az ilyen kényszer segítségekből felgyülemlett feszültség a felszínre készül törni!

A Halak nem feltétlenül az önállóságukról és irányíthatatlanságukról híresek, így gyakran olyan beosztásban helyezkednek el, ahol a döntéshozatal nem elvárás. Mindazonáltal az irányába érkező elvárásokat tökéletesen képes teljesíteni, és a szorgalma nem ismer határokat!

Mindaddig, amíg nem várjuk el, hogy önállóan döntsön fontos dolgokban, remekül fog működni a kommunikáció, legyen szó munkáról vagy magánéletről.

Ez a tulajdonságuk hosszútávon talán terhesnek tűnhet, hiszen egy férfitől határozottságot várna a legtöbb ember, azonban nem szabad megfeledkezni a Halak kettőségéről.

Bár remekül el tudják rejteni a másik oldalukat, ha valóban szükségét érzik a váltásnak, nem haboznak! Csak győzd kapkodni az állad a padlóról, mikor az amúgy szerény, és szolgalelkű Halak a sarkára áll!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!