Ismered a rezgés törvényét? Hatalmas sikert érhetsz el vele

Sütő Gyöngyi
Írta: ,
Ismered a rezgés törvényét? Hatalmas sikert érhetsz el vele

A sikerért meg kell dolgozni, de nem mindegy, hogyan. Ha azt hiszed, hogy téged nem érhet siker, mert sokszor vallasz kudarcot, és a siker amúgy sem illik a személyiségedhez, akkor cikkünk ennek az ellenkezőjét fogja bebizonyítani neked. Megírásához Kurt Tepperwein A siker törvényei ‒ Gyakorlati tanácsok győzni akaróknak (Mérték Kiadó 2009.) című könyvének egyik fejezetét használtuk. 

Átállás a kívánt rezgésre

A legkönnyebben pozitív állításokkal tudsz eljutni a kívánt rezgésszintre. Amikor pozitív állításokat mondasz magadnak, fontos, hogy ellazult állapotban legyél, mert ilyenkor különösen jó hatásúak.

A testedben lévő feszültségek feloldódnak, értelmed ellenállása megszűnik. Mondd magadnak:

„Mindig és mindenhol képes vagyok arra a rezgésre hangolódni, amit meg szeretnék tapasztalni, vagy ami kíváncsivá tesz. Elsősorban olyan szinteket fogok felkeresni, amelyek pozitívan befolyásolnak.”

„Kapcsolatba kerülök azokkal az energiaminőségekkel, amelyek a leginkább alkalmasak arra, hogy megoldást nyújtsanak fennálló problémámra.”

„A nehézségek fejlődési lehetőségek. A nehéz helyzetekben mindig egy új utat és tanulási lehetőséget látok.”

A rezgés törvényének alkalmazása

Ha lelkesedésből cselekszel, azt teszed, amihez a leginkább kedved van, és amihez a legjobban értesz, magadhoz vonzod a siker rezgéseit.

Tudatosítsd magadban, mi az, amit legbelül igazán akarsz.

Mik az erősségeid? Milyen célokért vagy hajlandó harcolni?

Első lépésként teremts magadban megrendíthetetlenül pozitív hozzáállást, és erősítsd meg minden szinten ezt az energiát.

Mozgósítsd tudásodat és képességeidet, készülj fel az új helyzetre.

Ne halogass semmit, mert a halogatás felemészti az energiákat. Cselekedj pozitívan.