Így rendezd be az otthonodat, csillagjegyed szerint

Szőke Angéla
Írta: ,

Country, minimál, bohém vagy skandináv, a lakberendezési stílusunk ugyanolyan meghatározó, mint ahogyan öltözködünk. Aki hisz az asztrológiában, az tudja, hogy az élet milyen sok területén van ránk hatással, hogy melyik csillagjegyben születtünk. Otthonunk mindig tükrözi személyiségünket, így nem meglepő ha kijelentjük, hogy bizony azt is befolyásolja a zodiákus, hogy lakásunkat milyen dizájn szerint rendezzük be.

Ha olyan környezetben szeretnél élni, ami illik a csillagegyedhez, most megmutatjuk, milyen esztétikai elemekkel érdemes próbálkoznod, már amennyiben úgy érzed, hogy eddig még nem sikerült rátalálnod saját stílusodra.

A jegyednek megfelelően berendezett otthon azért is szerencsés, mert a helyesen berendezett környezetben nyugodtabb és kreatívabb leszel, illetve jobban feltölt az ott töltött idő is. Nézzük, mit mondanak az asztrológusok, hogyan rendezd be az otthonod, a csillagjegyed szerint.

Ez a tüzes jegy nemcsak határozott és szenvedélyes, hanem kalandszerető is, aki egy percig sem képes unatkozni.

A Kos tele van energiával és az emberek ösztönösen vonzódnak szórakoztató és izgalmas, ugyanakkor barátságos és kellemes személyiségéhez.

Szereti a mozgalmas tereket, modern tárgyakat és ezt a lakása is hűen tükrözi.

Stílusa letisztult, szinte minimál, de a merészen élénk színeket is imádja, amelyekkel karakteressé tudja tenni a helyiségeket.

Otthona elengedhetetlen tartozéka egy kedvenc bőr- vagy műbőr ülőalkalmatosság.

A Bika számára az a legfontosabb, hogy kényelemben és biztonságban érezze magát, ezért minden esetben egy békés, igazi relax-enteriőr kialakítására törekszik.

Mivel konzervatív értékeket vall és hagyománytisztelő, általában idegenkedik a túl modern berendezéstől.

Remek ízlése van és nem veti meg a luxust, ugyanakkor egy bútornál elsődleges számra, hogy használata kényelmes legyen, ez fontosabb neki, mint a külcsín.

Szereti a nyugtató zöld színt és ennek sötétebb tónusait, otthona elengedhetetlen tartozéka pedig egy méretes, lustálkodásra invitáló heverő.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv