Ha a következő rémálmokat gyakran látod, az univerzum üzenni próbál neked

Szirák Viki
Írta: ,

Rémálmai időnként mindenkinek vannak, de ha egy-egy bizonyos álomkép gyakrabban visszatér hozzád, mint bármelyik, az már nem csupán a véletlen műve. Ilyenkor könnyen előfordulhat, hogy az univerzum szeretne óvva inteni téged, vagy egy spirituális üzenetet küld számodra, ám te mindeddig figyelmen kívül hagytad a jeleket. Most eláruljuk, a tíz leggyakoribb rémálom pontosan milyen jelentéssel bír, hogy könnyebben megállapítsd, milyen változtatást kell végrehajtanod az életedben!

Mindegy, hogy egy magas ház tetejéről, hídról vagy fáról zuhansz, ez mindig ugyanazt jelenti.

Egyrészt arra utal, hogy a szorongás kezdi átvenni az uralmat az életed felett, te pedig nem tudod, hogyan szabadulhatnál meg tőle.

Másfelől viszont ha az álombeli zuhanás nem tölt el félelemmel, az annak a jele, hogy nem félsz változtatni az életeden, és ideje, hogy megtedd az első lépést.

Többféle jelentéssel is bírhat ez a típusú rémálom, ám leggyakrabban arra utal, hogy nagyon félsz attól, mit gondolnak mások a külsődről, mert te elégedetlen vagy vele.

Emiatt rettegsz az elutasítástól, és attól, hogy valaki kellemetlen helyzetbe hoz és kiemeli a külsődleges hibáidat.

A fogakat egyébként harapásra használjuk, ezért ha álmodban elveszíted őket, az azt is jelenti, hogy erőtlennek érzed magad, akár az önbizalomhiány miatt.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!