Ha ezeket a rémálmokat gyakran tapasztalod, az univerzum üzenni próbál neked – eláruljuk, mit!

Szirák Viki
Írta: ,

Rémálmai időnként mindenkinek vannak, de ha egy-egy bizonyos álomkép gyakrabban visszatér hozzád, mint bármelyik, az már nem csupán a véletlen műve. Ilyenkor könnyen előfordulhat, hogy az univerzum szeretne óvva inteni téged, vagy egy spirituális üzenetet küld számodra, ám te mindeddig figyelmen kívül hagytad a jeleket. Most eláruljuk, a tíz leggyakoribb rémálom pontosan milyen jelentéssel bír, hogy könnyebben megállapítsd, milyen változtatást kell végrehajtanod az életedben!

Ha álmodban nem bírsz megmozdulni, vagy csak nagyon nehezen, az arra utal, hogy a való életedben is megrekedtél.

Lehet, hogy a párkapcsolatod boldogtalanná tesz, vagy a munkád teljesen kikészít, te pedig beleszorultál a mókuskerékbe, és nem tudsz kilépni belőle.

Fontos, hogy átgondold, mi okozhatja ezt az érzést, mert addig az álmaidban is gyakran fel fog bukkanni!

A késés az egyik leggyakoribb típusú rémálom: nem érsz oda időben az esküvődre, lekésed a buszt vagy későn jutsz be a munkahelyedre.

Ha gyakran álmodsz ilyeneket, az arra utal, hogy nagyon félsz a bukástól, és úgy érzed, nem tudsz megfelelni minden elvárásnak.

Attól tartasz, hogy minden igyekezeted ellenére elkövetsz egy hatalmas hibát, amit aztán sehogy sem tudsz majd jóvá tenni. Arra van szükséged, hogy csillapítsd a benned lévő szorongást és állandó aggodalmaskodást!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!