Születési dátumod elárulja, milyen rejtett képességet hordozol

Schuster Borka
Írta: ,
Születési dátumod elárulja, milyen rejtett képességet hordozol

Egy ősi bölcsesség szerint mindenki tehetséges valamiben, ám ha egy halat a fára mászás alapján próbálsz megítélni, akkor élete végéig ostobának fogja tartani magát. Az egyik legnagyobb kihívás földi életünk során, hogy megtaláljuk azt, amiben jók vagyunk, és amit örömmel végzünk. A számmisztika szerint születési dátumunk árulkodhat erről a képességről, egy próbát pedig mindenképpen megér a dolog: csak add össze a születésed dátumának számjegyet, addig, amíg egy nemű számot nem kapsz, majd nézd meg, igazak-e rád az állítások! Ha tehát például 1987.02.17-én születtél, akkor így számolj: 1+9+8+7+2+1+7=35=3+5=8.

1

Az egyes számok hordozók sokszor igazi úttörők, akik a maguk útját járják, és olyan terepre is szívesen merészkednek, ahol korábban mások még nem jártak.

Legyen szó tudományról, életfelfogásról, vagy akár csak olyan hétköznapi dolgokról, mint egy recept megújítása, vagy az öltözködés, nem ritka, hogy az egyes számmal születettek olyasmit próbálnak ki, ami utánunk teljesen népszerű, elfogadott és evidens lesz, előttük viszont senkinek nem jutott volna eszébe kipróbálni a dolgot.

Ha ezt a számot hordozod, ne ijedj meg a saját ötleteidtől: nem biztos, hogy mindig mindegyik beválik majd, de talán lesz köztük olyan is, amelyik megváltoztatja az életedet – sőt megváltoztathatja másokét is.

2

A kettes számmal születettek a harmónia megteremtésének nagy mesterei, szinte ösztönösen érzik, mi az, ami jó nekik, és ami jó másoknak, gyakran már a jelenlétükkel is nyugodtabb környezetet teremtenek, de mesterei annak is, hogy úgy alakítsanak át tereket, hogy azokban öröm legyen élni vagy dolgozni.

Nem csak a külsőségekben, a kapcsolatokban is tudják, kivel hogyan kell beszélni, hogy megértsék egymást, így szinte bárkivel szót értenek, és könnyedén elsimítják a konfliktusokat, ami a saját életüket, vagy mások életét régóta mérgezi.

A kettes számot hordozók nyomában béke és nyugalom jár.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!