Beléptünk a Rákok időszakába: erre számíthatsz a következő néhány hétben

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Nem nézünk túlságosan egyszerű és könnyed időszak elé, bár az elmúlt hetekben is egyértelműen érezhető volt egyfajta feszültség és ingerlékenység a levegőben. Ezért most sokkal inkább a bolygóállások, mint az uralkodó jegyek feleltek, de utóbbiak szerepét sem érdemes lebecsülni. Június végétől július végéig az érzelmes Rákok veszik át az irányítást és megmutatják, milyenek is az igazi hangulatingadozások!

A Rákok alapvetően nagyon érzelmes, figyelmes és kedves jegyek – ők egyértelműen lelki szinten mozognak, sokkal inkább az érzelmek, semmint az észérvek hatnak rájuk. Mivel ennyire érzelmesek, óhatatlan, hogy a Rákok sokszor átessenek hangulatingadozásokon, és meglehetősen sokat álmodozzanak. Nos, ezekből nekünk is ki fog jutni ebben a néhány forró, nyári hétben. A többség alighanem túlérzékenységet vesz majd észre magán, ami persze nem csak rosszul sülhet el.

A Rákok gyengéd oldalra mindenki jó hatást gyakorol, segítségükkel nem lesz nehéz engedékennyé, törődővé válni.

Azonban arra vigyázni kell, hogy ezzel mások ne éljenek vissza, hiszen a Rákok is gyakran esnek áldozatául a kihasználásnak. Érdemes arra tudatosan is figyelni, hogy ne engedjük át magunkat a negatív energiáknak, mert akkor felüti a fejét a féltékenység, az aggodalmaskodás, a sértődékenység, aminek következtében igazán könnyen lesz csípős a hangulat.

Itt az ideje a rivaldafénynek

Alapvetően a rákok nem mondhatóak hivalkodónak, de időről időre elragadja őket a harmónia- és szépségmánia. Ilyenkor bizony ők is megmutatják, mijük van, legyen szó anyagiakról, vagy éppen a külsejükről, megjelenésükről. Nem véletlen, hogy éppen ebben az időszakban kerül fel a közösségi oldalakra a fotók legjava – erről bizony nem csak a sorra kerülő nyaralások és kiruccanások felelnek, hanem az uralkodó Rákok is.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!