Ekképpen nyerheted el a Rák szerelmét

Kovács Andrea
Írta: ,
Ekképpen nyerheted el a Rák szerelmét

Kép forrása: famme.nl

A rákok méltán híresen családközpontú beállítottságukról, mély, odaadó érzelmeikről. De vajon a szerelmi életben is ilyenek, vagy csak szülőként válnak ennyire törődővé? Az alábbiakból kiderül, akárcsak az, hogyan nyerheted el egy rák férfi szerelmét.

Ezekkel biztosan elriasztod Kép forrása: photogrist.com

A túlságosan realista, talpraesett gondolkodásmóddal könnyen elriaszthatod a Rák férfit.

Egyáltalán nem baj, ha két lábbal állsz a földön, de tudnod kell lazítani, elengedni az evilági dolgokat, és arra koncentrálni, ami szerinte igazán fontos. Ilyen a szerelem, a barátság, a család, vagy éppen az, hogy süt a Nap, és van mit ennetek.

A negatív hozzáállás, a pesszimizmus is távol tartja őket, ugyanis nagyon könnyen átveszik mások hangulatát, és ilyen körülmények között nyilván nem kívánnak sokáig létezni. Mivel családcentrikusak, ha gyerekek nélkül képzeled el az életedet, egy Rák mellett aligha tervezhetsz komolyabban.

Jellemző módon nem tudják elképzelni máshogy az életüket, mint hogy szeretteik, és az apróságok körbeveszik őket.

 

Mit vár el a kapcsolatban? Kép forrása: ttvphotography101.org

A Rák nem keveset ad, de nem is vár el keveset a szerelemben. Amennyire könnyű boldoggá tenni néhány aprósággal, némi kedveskedéssel, annyira nehéz neki megfelelni a kapcsolatokat illetően.

Elvárja a sírig tartó hűséget, az ágyban a valódi szenvedélyt és odaadást, valamint az életben az őszinte kommunikációt.

Persze ezek lételemei az igazán tartalmas és hosszú kapcsolatoknak, úgyhogy nem is érdemes alább adni, főleg nem a Rákok szerint. Ezért cserébe megad mindent, amire egy romantikus nő vágyhat.

Nem szabad azonban megbántani, pláne nem komolyabban, mert könnyen felvértezheti magát páncéljával, és akkor teljesen megközelíthetetlenné, elutasítóvá válik, egyedül hoz mindenkit érintő döntéseket.

 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv