A Rák személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

Szőke Angéla
Írta: ,
A Rák személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

Kép forrása: unsplash

A Rák jegyűekről először mindenkinek az jut eszébe, hogy érzékeny és érzelmes emberek, pedig nemcsak ez jellemző rájuk. Nagy kihívás igazán megismerni a Rák csillagjegy szülöttjeit, hiszen elég ellentmondásos személyiségek. Az igaz, hogy szinte túlságosan is szentimentálisak, ugyanakkor de jó intuitív képességekkel is rendelkeznek, fontos számukra a család. Nézzük mi mindent kell tudnunk ahhoz, hogy teljes képet kapjunk róluk - íme öt meglepő, de igaz tulajdonság a Rák jegyről!

1. Nehéz kiismerni őket

A legkülönlegesebb jegy abból a szempontból, hogy tele van ellentmondásokkal, úgyhogy annak, aki szeretne jól megismerni egy Rák jegyű embert, bizony fel kell kötnie a gatyáját.

A Rák legtöbbször önellátó, aki nem függ másoktól sem anyagi, sem fizikai értelemben, ugyanakkor ha érzelmi támogatásról vagy bátorításról van szó, akkor nagyon is szükségük van társra, vagy barátokra, akire támaszkodhatnak. Nekik könnyen megnyílik mindenki, de ők nehezen oldódnak fel és bízzák másokra legmélyebb érzéseiket. Ha egy Rák elárulta neked a titkait, akkor egy örök barátra leltél benne.

2. Érzékenységüket gyakran tévesztik össze gyengeséggel

Az érzékeny Rákokat sokan tévesen leírják, mondván túl emocionális és szentimentális emberek, pedig rosszul teszik.

A Rák jegyű ember rendkívül kitartó és olyan erős mentálisan, hogy kijelenthetjük, hogy ebből a szempontból a zodiákus egyik legszívósabb jegye.

Ha akarnak valamit, nem állnak meg, amíg meg nem szerezték. Motiváltságuk és vereséget nem ismerő hozzáállásuk nagyon inspiráló és érzékeny beállítottságuk ellenére elképesztően kitartóak tudnak lenni.

 

3. Hajlamosak túlgondolni minden szituációt

Ha valaki nem ugrik bele váratlan helyzetekbe és nem dönt elhamarkodottan, az a Rák. Arra is ügyel ugyanis, hogy döntése ne csak neki, hanem a szeretteinek is jó legyen. Azonban hajlamosak arra, hogy túlanalizáljanak mindent és képesek órákig, napikig, hetekig töprengeni, mielőtt végül döntésre jutnak. A testbeszédet és az írásos üzeneteket is megrögzötten vizsgálják, nekik minden kis emoji nagy jelentőséggel bír, tehát amikor egy Rákkal kommunikálsz, legyél egyértelmű, mert nem jó engedni neki, hogy a sorok között olvasson és feleslegesen stresszelje magát. 

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció